Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Milas'ta yanan bölge haritalandı! Acil yardım çağrısı

Milas'ta yanan bölge haritalandı! Acil yardım çağrısı

Muğla’ya bağlı Milas ilçesinin Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Belediyesi, Twitter hesabından Milas’taki yangınlara dair son gelişmeleri aktardı. Edinilen bilgilere göre; Milas Belediyesi, şu açıklamalarda bulundu:

"31 Temmuz tarihinde Beyciler Mahallemizde başlayarak hala devam eden yangını haritalandırdık. Maalesef ciğerlerimiz yanıyor, yangın şuan da yoğun şekilde devam ediyor. Milas Belediyesi olarak hem yangın bölgesinde hem de Ören Stadyumu’nda oluşturduğumuz güvenli bölgede tüm önlemlerimizi aldık."

Öte yandan. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "Çökertme’den sonra Bozalan büyük tehdit altında. Günün yarısı gitti. Köylüler bizleri kurtarın diye yalvarıyor. #havadandestekistiyoruz Acil şekilde #HAVADANMUDAHALE istiyoruz." paylaşımında bulundu.

ÇÖKERTME bölgesinde yaşanan son gelişmeleri paylaştı. İzlemek için tıklayınız!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, uyarılarda bulunarak sondurumları aktardı:

"Günlerdir Bodrum'da büyük bir mücadele yaşanıyor. Bizim için yapabileceğiniz en büyük yardım; günlerdir canı pahasına mücadele eden ekiplerin işini kolaylaştırmak olacaktır. Lütfen trafik yoğunluğu oluşturmayalım, acil durumlar dışında trafiğe çıkmayalım."

"Yangınla mücadelemizin üçüncü günündeyiz... Geniş bir alanda etkili olan yangın, maalesef Mazı bölgesinde devam ediyor. Ekipler ve halkımızın yoğun gayretiyle yangını kontrol altına almaya çalışıyoruz."

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık