Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

MHP'den teşkilatına seçim uyarısı

MHP'den teşkilatına seçim uyarısı

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim öncesinde MHP Genel Merkezi'nden teşkilatlara provokasyon uyarısı yapıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından yerel seçimler öncesi teşkilatlara gönderilen genelgede, "Yerel yönetimlerde ve yerel meclislerde görev alacak seçilmişlerin, milletin birlik ve bütünlüğünü titizlikle gözeten, Türkiye'nin varlık ve bağımsızlığına namus ve şeref ölçüsünde sadık kimseler olması, Cumhuriyetimizin bekası açısından elzemdir" dedi.

PKK yandaşları meclis üyesi listelerine dahil edilmiştir

Teşkilatlara gönderilen genelde, kurulan Millet İttifak'nın seçim kazanmaktan daha çok kaybettirmek üzerine kurulduğunu öne süren Yalçın, "Kirli startejileri her ne kadar muhataplarınca inkar edilmişse de gizli ortak konumundaki PKK'nın siyasi kanadının sözcüleri tarafından açıklanmıştır. Resmi olmasada kapalı kapılar ardında kurulan kripto pazarlıklarla terör örgütünün siyasi kanadının desteğini sağlayan zillet ittifakının, belediye meclis üyesi adaylarını listelerine PKK yandaşlarını da dahil ettiklerin ortaya çıkmıştır. HDP sözcülerinin beyanlarında özellikle, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin ve Bursa gibi illerde Cumhur İttifakı adayların kazanmamasını emin için oyların zillet ittifakına verlimesinin aynı zamanda Kandil'e selam mahiyetinde olacağı belirtilerek bu partinin seçmen kitlesi üzerinde baskı kurulmaya çalışılmıştır." diye konuştu.

Provokasyonlara dikkat edin

31 Mart'taki yerel seçimlerinde MHP'ye yönelik provokasyonlara karşı tüm teşkilatların çok dikkatli olmasını isteyen Semih Yalçın, şunları söyledi: "31 Mart'ta emeline nail olamayacağı şimdiden belli olan zillet ittifakının açık ve gizli yandaşlarların bir takım taşkınların sergilenebileceği, tahrik edeci eylemlerin sahneleneceği değerlendirilmektedirde. O sebeple Cumhur İttifakı'nın iki mimarından biri olan MHP'ye yönelik provokasyonlara karşı teşkilatlarımız ve mensuplarımızın dikkatli, müteyakkız ve uyanık olması büyük önem arz etmektedir. Teşkilatlarımızda görev alan fedakâr ve çalışkan dava arkadaşlarımız; kampanya faaliyetlerini hem Ülkücü camiaya yakışır olgunluk içerisinde hem de mensup oldukları necip ve kahraman millete hizmet sunmak üzere kadrolarını seferber etmenin sevinci ve vakur heyecanı içinde sürdürmelidir. Ayrıca, aidiyet hislerini ve mensubiyet şuurunu kaybetmiş kimselerin kışkırtma ve sataşmalarına itibar edilmemeli, bu gibilerin yol açabileceği kargaşa, tefrika ve fitneden uzak durulmalıdır. Kampanyaların demokratik bir ortamda ve barış içinde tamamlanarak 31 Mart günü sakin, huzurlu ve güvenli bir atmosferde sandığa gidilebilmesi için MHP kadrolarının üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getireceğine inancımız tamdır."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık