Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Meral Akşener: İYİ Parti her seçime hazırdır

Meral Akşener: İYİ Parti her seçime hazırdır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından erken seçim kararı alınmasından sonra gözler İYİ Parti'ye çevrildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise partisinin ilk kongresini 10 Aralık tarihinde gerçekleştirdiğini söyleyerek İYİ Parti olarak her an seçime hazırlıklı olduklarını yineledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan da buna eşlik etti. Ardından gözler seçime girip giremeyeceği merak konusu olan İYİ Parti'ye çevrildi. Erdoğan basın açıklamasında Türkiye'nin 24 Haziran 2018 tarihinde erken seçime gideceğini resmen duyurdu. Erdoğan'ın bu açıklamalarından sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den erken seçim kararı ile ilgili olarak bazı açıklamalar geldi.

Meral Akşener'den Açıklama

Meral Akşener açıklamasında, "Bu abiler bizden epeyce korktular diyebilirim. Bizden çekindiklerinin farkındaydım ama bu kadar olacağını hiç beklemiyordum. Bizim açımızdan hiçbir problem yok. 24 Haziran'da seçim kararı aldılar ve bunda da haklı çıktığımı söyleyebilirim. Biz ilk kongremizi 10 Aralık tarihinde gerçekleştirdik. 10 Haziran tarihi itibarı ile de seçime girmeye hazırız. İYİ Parti'ye engel olmaya çalışacak herkesin karşısında olacağız. Bizi kimse durduramaz." ifadelerine yer verdi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık