Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Mahir Ünal'dan İYİ Parti açıklaması

Mahir Ünal'dan İYİ Parti açıklaması

Erken seçim kararı sonrasında AK Parti'den İYİ Parti hakkında açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, internet üzerinden bir kampanya yapacaklarını belirterek İYİ Parti'nin seçime katıp katılamayacağı ile ilgili tartışmalara da son noktayı koydu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son olarak milletvekilleri ile genel merkez binasında kahvaltı gerçekleştirdi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise bu görüşmenin hemen ardından bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Seçime Gidiyoruz

Erken seçim kararı sonrasında gelen eleştirilere yanıt veren Ünal, "Siyaseten seçim havası oluştuğunu söyleyebiliriz. 65 gün sonra seçime giderek oyumuzu kullanacağız. Parti olarak her seçim arefesinde bir araya gelerek ne tür çalışmalar yapmamız gerektiğine karar veriyoruz. Ancak bu seçimin diğer seçimlerden büyük bir farkı olacak. Biz AK Parti olarak her seçime hazırız. Bu seçimde cumhurbaşkanlığı ile milletvekili seçimleri bir arada gerçekleşecek ve seçim beyannameleri bizzat cumhurbaşkanı adayı tarafından açıklanacak."

"AK Parti siyasetini her zaman dürüst bir ortam içerisinde gerçekleştirmiştir. Erken seçim konusunda daha önceden sarf ettiğim bazı sözler vardı. Biz iktidar partisi olarak seçimlerin her zaman vaktinde yapılmasını istedik. Sayın Bahçeli grup toplantısında erken seçim hakkında düşüncelerini söyleyince bizde toplanma kararı aldık ve erken seçimde karar kıldık. Türk milletine hayırlı olsun." dedi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık