Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Liderlerin programları netleşti

Liderlerin programları netleşti

Bunların içinde önceliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aldı. AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'a kadar izleyeceği yol haritası yavaş yavaş belirmeye başladı.

AK Parti hızlı başlayacak 24 saat aralıksız çalışacak

Kampanya ile ilgili çalışmaların Ramazan ayına rastlaması üzerine gündüz yapılması kararlaştırılan miting ve konuşmalarla birlikte akşam saatlerinde de sahur ve iftar programlarının düzenleneceği bilertiliyor. AK Partililerin bu çalışmaları da "24 saat aralıksız kampanya" sloganı ile yapacakları öğrenildi. AK Parti'nin çalışmalara Recep Tayyip Erdoğan'ın 13-15 Mayıs'da yapacağı İngiltere ziyaretinden sonra hız vereceği öğrenildi. 15 Mayıs'tan sonraki 40 günlük süreçte, miting, iftar ve sahur olmak üzere üç ayaklı bir kampanya yapması kararlaştırılan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin bu süreci yakında tanıtması bekleniyor.

Öte yandan MHP'nin ise önümüzdeki günlerde sahaya ineceği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve kurmaylarının miting ve konuşmalarında Cumhur ittifakını anlatacaklarını ve bu ittifak üzerinde propagandalarını yürütecekleri söyleniyor.

CHP'nin ise henüz görüşmelerini bitirmediğinden bir yol haritası hazırlamadığı ancak çizilen tablonun da belli olduğu konuşuluyor. Kulislerde yapılan konuşmalarda, CHP iktidarın yanlışları üzerinde duracağı, ülkeyi yönetemediği, dış politikada ve ekonomide Ak Parti'nin yaptığı yanlışları vatandaşlarla paylaşacağı bilgisi edinildi. Diğer yandan tek adam rejiminin de sık sık vurgulanacağı bildiriliyor. CHP kurmayları seçime kısa bir süre kala çalışmaları hızlandırdığı ve bir yol haritası çizerek açıklama yapması bekleniyor.

Ak Parti, Recep Tayyip Erdoğan'ın yanısıra Başbakan Binali Yıldırım'dan da yararlanacak. Erdoğan ve Yıldırım'ın Başta İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere bir çok büyük şehirde  vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor. Ak Parti'nin 24 Haziran seçimlerine kadar ayrıca 40'ı aşkın il ve 20'nin üzerinde ilçe de miting yapması bekleniyor. Başlangıçın İzmir'den yapılacağı duyuruldu.

MHP'nin seçim beyannamesi geniş olmayacak Erdoğan'a destek isteyecek

MHP ise seçim takviminin darlığı nedeniyle çok sayıda miting yapmayacak. Bu durumda MHP erken seçim beyannamesinin önceki seçimlerdeki gibi detaylı olmayacağı belirtiliyor. Hazırlananacak beyannamede 2023 Türkiye'sin de güçlü, milli birliği koruyan bir lider ve kuvvetli bir ülke Türkiye ilkesi üzerinden olacatk. Güvenlik konusu işlenecek, dış politikaya vurgu yapılacak,TSK'nın imkanlarının genişlemesi istenecek. Mitinglerde iftar ve sahur programları değerlendirilecek, Televizyon ve basın aracılığıyla mesajlar verilecek. Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklendiği çok iyi bir dille anlatılmaya çalışılacak.

CHP iktidarın ve tek adam rejiminin yanlışları üzerinde duracak.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve ittifak çalışmalarına yoğunlaşan CHP'nin de önümüzdeki günlerde programının netlik kazanılacağı öğrenildi. 15 Milletvekilinin İyi Partiye geçmesi bu partinin seçimlere girmesinin önüne açarak gündem oluşturan CHP'nin kısa süre sonra Cumhurbaşkanı adayını açıklaması bekleniyor. Bu konuda parti liderleri biraraya geliyor. Ancak yapılan son açıklamalarda çatı adayı yerine her partinin kendi adayını çıkaracağı durumu ağır basmaya başladı. Bu durumun netleşmesi ve Cumhurbaşkanı adayının çıkartılmasından sonra CHP'nin miting ve toplantılara geçeceği konuşuluyor. Özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir çok il ve ilçede konuşma yapması bekleniyor. CHP'lilerin iktidarın ve tek adam rejiminin ülkeye verdiği zararları anlatacakları belirtiliyor. Ekonomi ve dış politika üzerinde de ağırlıklı durulması bilgisi de paylaşıldı.
 

 

 

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık