Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Liderlerden bayram mesajları

Liderlerden bayram mesajları

Kurban Bayramı’na özel Twitter hesaplarından paylaşımlarda bulunan liderler, şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Kurban Bayramı’nın gönüllere ferahlık, hanelere mutluluk, ülkeye aydınlık getirmesini dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sevgilerini ve saygılarını sunduğunu ifade ederek  tüm İslam aleminin bayramınız mübarek olmasını diledi. Ayrıca, Twitter hesabındaki bayram mesajında videoda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ekonomisine yönelik yapılan saldırıların, ezana ve Türk Bayrağı’na karşı yapılan saldırılardan bir farkı olmadığını dile getirerek, buradaki amacın Türkiye’yi ve Türk Milleti’ni esir almak olduğunu belirtti. Türk Milleti’nin iyi ve kötü günde birlik olarak tek yumruk gibi hareket etmesi sayesinde binlerce yıldır ayakta kaldığını ve son yıllarda yaşanan her tuzağı da bu şekilde ortadan kaldırdığını söyledi. Önümüzdeki hafta 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ıncı yıldönümü olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Milleti’nin vatanına sahip çıkma iradesini tezahürlerinden birisi olduğunu ifade etti.

Trafik kurallarına uyun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramdan dolayı araçları ile yola çıkan herkesin dikkatli olmalarını, hız sınırlarına uymalarını, emniyet kemerlerini takarak güvenliğe dikkat etmelerini ve uykusuz araba kullanmamaları ve trafik kurallarına uymaları için uyarıda bulundu ve bayram mutluluğunu mateme çevirmemeleri için herkesin dikkatli olmasını, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı için Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İslamiyet’te komşusu aç iken, tok yatanın bizden değildir sözünü hatırlatarak, bayramların ihtiyacı olan kişilerin yanında olunması gereken özel günler olduğunu, iktidar tarafından Türkiye’nin uçuruma doğru sürüklenmesine sadece milletçe birbirimize destek vererek çıkılabileceğini ifade ederek, Kurban Bayramını kutladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı için yayınladığı mesajda, bayramların kucaklaşma, kayaşma, yakınlaşma, paylaşma ve gönül alma zamanı olduğunu vurgulayarak, dargınlıkların, kırgınlıkların tamiri için bayramların bir fırsat olduğunu ifade etti. Türkiye’nin siyasi ve ekonomik geleceği için milletçe her zorluğu göğüsleyeceğimize ve birlikte devireceğimize inandığını söyleyen Bahçeli, Kurban Bayramı’nın dayanışmanın ve yardımlaşmanın sembolü olduğunu belirtti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Herkesin Kurban Bayramını tebrik eden İyi Parti Lideri Meral Akşener, Türk Milleti ve memleket için hayırlı olmasını diledi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık