Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Liderlerden 29 Ekim mesajları

Liderlerden 29 Ekim mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarğolu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yayınladıkları mesajlarda aşağıdaki ifadelere yer verdiler:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ederek, Cumuriyetin ilanının 95’inci yıldönümünde, öncelikle Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaş’ının kazanılmasında ve yeni devletin kurulmasına öncülük eden tüm kahramanların sırayla andığını ifade etti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Ekim mesajı:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için video ile mesaj yayınlayarak, kutladı. İşte, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 29 Ekim mesajı:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yayınladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin ölümsüzlüğünü ve birliğini daima koruyacağını, Cumhuriyetin ölümsüzlüğüne saldıranların da hain olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim Cumuhriyet Bayramı için yayınladığı mesajında, Cumhuriyetin koruyucusu olmaya devam edeceklerini ifade ederek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Meral Akşener, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık