Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kurban pazarı ve kesim alanlarında maske ve mesafe unutuldu

Kurban pazarı ve kesim alanlarında maske ve mesafe unutuldu

Bayram namazının ardından çok sayıda vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren kurban pazarları ve kesim alanlarına geldi. Kesimlerin yapıldığı alanlarda yoğunluk yaşanırken bazı vatandaşlar kurbanlarını boş buldukları alanlarda kesti. Kesim alanlarında vatandaşların maske takmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Edinilen bilgilere göre; Bayram namazının bitmesiyle birlikte kurban satış noktaları ve kesim alanlarında yoğunluk yaşanmaya başladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaş kurban pazarlarına geldi. Günler öncesinden kurbanlıklarını alan vatandaşlar kurbanlıkları kesim alanlarına götürmeye başladı. Bazı vatandaşlar ise kurbanlıkları boş buldukları alanlarda kesti.

İstanbul’da kesimlerin yapıldığı alanlarda da yoğunluk yaşanırken vatandaşların günlerdir yapılan uyarılara rağmen maske takmadığı ve sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.

Kocaeli Derince ilçesinde bulunan kurban kesim merkezlerinde de istenmeyen manzaralar vardı. Kurban satış ve kesim merkezlerinin giriş ve çıkışlarında uzun araç kuyrukları oluştu.

Kurbanlıklarını alan kişilerin, kurban satış merkezinde zaman zaman sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği ve maske takmadığı görüldü. Toprak alan üzerinde sağlıksız koşullarda kurban kesimi yapılırken, kesilen kurbanlıklar brandalar üzerinde bekletildi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık