Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kronovirüs Bayramı da vurdu

Kronovirüs Bayramı da vurdu

Bu yıl 100 Yılı kutlanan TBMM’nin kuruluşu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

Rıza Akpolat mesaj verdi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Beşiktaş Atatürk Cumhuriyet ve Demokrasi Anıtı'na tüm vatandaşları adına çelenk bıraktı. Başkan Akpolat Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düşüncelerini de paylaşarak şunları söyledi; ‘’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız dahilinde bu sabah resmi törenimizi gerçekleştirdik. Gazi Meclisimizin açılışının 100 yılında tüm vatandaşlarımız adına Beşiktaş Atatürk Cumhuriyet ve Demokrasi Anıtı'na çelenk sunduk.’’ dedi.

Atatürk'ün çocuklara hediyesi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100 yılı bu sene Koronavirüs salgını nedeniyle ilk kez evlerde kutlanıyor. Türkiye’nin birçok yerinde online kutlamalar yapılarak minikler bayram coşkusunu doyasıya yaşıyor. Beşiktaş Belediyesi ilçenin cadde ve sokaklarını 23 Nisan’ın ‘’100. Yılında Her Evde Kutlu Olsun’’ afişlerini astı ve her yeri bayraklarla donattı. Beşiktaşlı vatandaşlar da evlerini Türk Bayrakları ve Atatürk’ün posterleriyle süsleyerek bayram kutlamalarına katılıyor. 100 Yıla özel kutlamalar kapsamında, Dünyaca ünlü projelere imza atan Beşiktaş Çocuk Korosu tüm dünya çocukları için 23 Nisan 100 Yıl Marşı’nı seslendirdi. Beşiktaş Belediyesi ekipleri miniklerin bayramını renklendirmek için önce gökyüzüne balonlar bıraktı ardından çocuklara boyama seti ve bayrak dağıttı. Belediyeye ait anons aracı ise tüm gün ilçede çocuklara yönelik şarkılar çalarak tüm çocukların evlerinde mutlu olmalarını sağladı.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık