Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Koronavirüs salgını sahillere indi

Koronavirüs salgını sahillere indi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsüyle mücadelede oluşan rehavete dikkat çekmek için Twitter hesabından önemli bir açıklama yaptı. Koca, "Birinci dalga sahillere indi. Tatilde dikkatli olalım" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Edinilen bilgilere göre; Corona virüsünün Türkiye’de görüldüğü Mart ayından bu yana pandemiyle mücadele konusunda her gün uyarılar yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sahillerdeki doluluğa dikkat çekti.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı uyarıda virüsün sahillerde yayılma ihtimalinin arttığını vurguladı.

Fahrettin Koca’nın kısa süre içinde binlerce kez paylaşılan mesajı şöyle: “Birinci dalga sahillere indi. Tatilde dikkatli olalım.”

Sağlık Bakanı Koca, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde tüm kentteki ilk sağlık müdürleriyle video konferans üzerinden bir araya gelmişti.

Sağlık yetkilileri ile görüşen Koca dün “Salgınla ilgili yeni gelişmeleri, yapılan çalışmaları, COVID-19'un seyrini ele aldık” açıklaması yapmıştı.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık