Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Korona kurallarına uymayanlara yeni ceza geldi

Korona kurallarına uymayanlara yeni ceza geldi

Corona virüsü kurallarına uymayanlara uygulanan sıra dışı cezalara bir yenisi eklendi. Bali'de güvenlik güçleri, maskesiz dışarı çıktığı tespit edilen kişlere şınav çektirdi. Sözcü'den edinilen bilgilere göre; Corona virüsü dünya çapında can almaya devam ederken, ülkeler can kaybını önlemek için kısıtlamalara uyulmasının önemine dikkat çekiyor. Kurallara uymayanlara genel olarak para cezası uygulansa da, bazı ülkelerde farklı yollar da seçiliyor.

Endonezya’ya bağlı tatil cenneti ada Bali’de sıra dışı görüntüler ortaya çıktı. Daily Star’ın haberine göre, polis ekipleri maskesiz dışarı çıkma yasağını delenleri tespit ediyor. Daha sonra sokak ortasında bu kişilere ceza olarak defalarca şınav çektiriyor. Gazetenin haberine göre maske takmama cezası kapsamında resmi olarak böyle bir uygulama yok.

İhlalin daha önce açıklanan cezası, kamu hizmetinde çalışmak ve 5 kilo pirinç parası ödemek. Polislerin inisiyatif alarak şınav çektirmesi eleştirileri de beraberinde getirirken, bu durumun aşağılayıcı olduğu belirtildi.

Ekonomisinin yüzde 80’i turizme bağlı olan Bali salgında bu anlamda büyük yara alırken, resmi rakamlara göre 215 corona virüsü vakası ve dört ölüm kayıtlara geçti.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık