Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kolej Havası filminin galası yapıldı

Kolej Havası filminin galası yapıldı

Siyah-beyazlı camianın ve taraftarın heyecanla beklediği, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün katkılarıyla hazırlanan, Serpil Hamdi Tüzün’ün kurduğu “Özkaynak Düzeni” ile başlayarak Onursal Başkan Süleyman Seba’nın temsil ettiği değerlerle yoğrulan, siyah-beyazlı futbol takımının 1982-92 yılları arasında kazandığı üst üte üç şampiyonluğun bilinen ve bilinmeyen hikayelerinin anlatıldığı “Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi”nin galası, Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Sertan Ünver’in yaptığı filmin galasına; Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar ve Teknik Direktör Abdullah Avcı ile 1989-92 yılları arasında Beşiktaş formasını giymiş efsane futbolcularla çok sayıda davetli katıldı.

6 Eylül’de vizyonda

6 Eylül Cuma günü vizyona girecek Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi’nin özeti şöyle:

Kolej Havası, Beşiktaş tarihinin en parlak dönemlerinden birine imza atan, 1989-92 yılları arasında üst üste 3 şampiyonluk kazandığı takıma ve efsane futbolcular Metin-Ali-Feyyaz dönemine odaklanıyor. Serpil Hamdi Tüzün’ün kurduğu ‘Özkaynak Düzeni’ ile başlayıp Süleyman Seba’nın temsil ettiği değerlerle yoğurulan bu ekibin bilinen-bilinmeyen hikayelerini ortaya çıkarıyor. Sporda centilmenliğin, takımdaşlığın, mütevazılığın paradan ve şampiyonluktan önce geldiği günlere uzanan bir yolculuğa çıkartarak Türkiye futbolunun bugünkü sorunlarının altını çiziyor.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık