Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu'ndan yerel yönetime seçim yetkisi

Kılıçdaroğlu'ndan yerel yönetime seçim yetkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı il başkanları toplantısınde Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde ittifakla ilgili "İYİ Parti, SP ve HDP var, bunlarla bir araya gelinebilir. Bazı yerlerde tek aday çıkabilir. Buradaki tek amaç ise belediyeyi kazanmak. Seçimlerde stratejiyi sizler belirleyeceksiniz, çalışmalarınızı ona göre yapın" dediği öğrenildi.

Kararları sizler vereceksiniz

CHP Lideri il başkanları toplantısında basına kapalı bölümde özetle şunları söylediği öğrenildi: "Yerel seçimlerde ön seçim yapılıp yapılmayacağı kararını sizler vereceksiniz. Seçimlerde anket mi isterseniz, eğilim yoklaması mı istersiniz veya doğrudan ön seçim mi istersiniz bunun kararları sizler belirlemeye yetkilisiniz. Burada tek amaç belediye başkanlığını kazanmak, kiminle kazanacağınıza sizler karar karar vereceksiniz. 

Partiye inananlarla seçime gidilmeli

Aday belirlemede ön seçim de yapsanız başka yöntemleri de yapsanız, aday gösterilmeyenler bazıları aleyhte çalışmıyor. Seçimlerde kendi çıkarlarını partinin üzerinde görüyorlar. Böyle düşüncedeki kişilerin partiden uzaklaştırılması gerekir. Böyle yapanlara partinin ihtiyacı yok. Partiye inananlar ve dava adamı olanlar seçime girmeli.

Kendi aramızda ittifak kuracağız

İl başkanların bazıları seçimlerde ittifak kurulması yönünde talep sunmaları üzerine, Yasal olarak yerel seçimlerde ittifak yoktur. Sayın arkadaşlar, 'biz bu yerel seçimlerde kendi aramızda ittifak kuracağız' dediler. Seçimde ittifak yoksa ne var?.. Seçimlerde herkesin kucaklayacağı, sevip ve sayağı bir aday çıkaracağız ki, bütün halk onu kucaklayar. 

Stratejiyi kazanmak üzerine kuracaksınız

HDP, SP ve İYİ Parti var bunlarla bir araya gelinebilir ve tek aday çıkartılabilir. Buradaki tek amaç ise belediye almak. Seçimlerde yerelin koşullarına göre strateji saptanması gerekir. Burada tek hedef seçimi kazan stratejisi üzerine kuracaksınız. Bu stratejileri illere göre değişebilir. Buradaki önem denge unsuru olarak sevilen kişi, tüm şekliyle böyle dikkate alınmalı."

Editör:

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık