Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu’ndan Soylu’ya 5 kuruşluk manevi tazminat davası

Kılıçdaroğlu’ndan Soylu’ya 5 kuruşluk manevi tazminat davası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dünkü grup toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarını hatırlatarak, “Haftada 5 bin satıcı yakalanıyor ne demek? Soylu'nun itirafına teşekkür ederim. Kendileri itiraf ediyorlar ama bana kızıyorlar.  Şimdi soruyorum; bu uyuşturucu baronlarının onların maşalarının ülkemizde işi ne? Sokaklarımız bu kadar mı güvensiz? Gençlerimiz bu kadar mı tehlike altında? Sesiniz kesiliyor, itiraf ediyorsunuz. Bir insanın gram onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder” demişti.

SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine sosyal medya üzerinden hakaret ederek yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “Onursuz olan, Kılıçdaroğlu'dur. Büyükelçilere bu cennet vatanı pazarlayan askerimize ‘kimyasal silah' kullanıyor iftirası atanları savunan, Emniyet ve Jandarma'ya ‘cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti' yaftası takan, PKK’nın Suriye kolu PYD'yi ‘barış elçisi'(!) ilan eden, PKK mensuplarını sözde ‘gazeteci' diyerek savunan, Türkiye'de terör bitiyor diye üzülen, eşkıya takımına mahkeme bastıran, 15 Temmuz'a ‘tiyatro' diyen, kaç seçim kaybettiğini unuttuğumuz, koltuğunu işgal eden, KILIÇDAROĞLU ONURSUZDUR!” ifadelerini kullanmıştı.

“SOYLU’YA BİÇİLEN DEĞER…”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Bakan Soylu’nun bu sözlerine avukatı aracılığıyla 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtı. Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik sosyal medya hesabından dava ile ilgili yaptığı paylaşımda “Süleyman Soylu “ONURSUZ” Hakaretinin hesabını verecek! Genel Başkanımız @kilicdarogluk tarafından Süleyman Soylu’ya biçilen değer ve verilen talimat gereğince, Soylu aleyhine 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtık! Ayrıca hakaret suçu yönünden suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık