Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu'ndan hakaret kavgası açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan hakaret kavgası açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de yaşanan ‘hakaret kavgası’nın gereksiz olduğunu, Parlamento’da kavga istemediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Sayın Erdoğan’ın bana yönelik olarak, burada söylenmesi mümkün olmayan, terbiyemin asla izin vermediği belli cümleleri kullanarak bana hakaret etmesini asla kabul etmiyorum. Kendisine de hiçbir cevap vermedim” dedi.

Hürriyet'ten edinilen bilgilere göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la ilgili sözleri nedeniyle yaşanan kavganın ardından yumuşama mesajları verdi. Kılıçdaroğlu, “Parlamento’da kavga istemiyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısında özetle şunları söyledi:

“Parlamento’nun çatısı altında yapılan bütün konuşmalarda, mutlak sorumsuzluk vardır. Ama bu her konuşanın, canının istediği gibi konuşması anlamına gelmez. Her konuşanın önüne gelen herkese hakaret etmesi anlamına gelmez. Sayın Erdoğan’ın bana yönelik olarak, burada söylenmesi mümkün olmayan, terbiyemin asla izin vermediği belli cümleleri kullanarak bana hakaret etmesini asla kabul etmiyorum. Kendisine de hiçbir cevap vermedim. Grup Başkanvekilimiz onun kullandığı cümlelerin aynısını kullandı. Kızıyorlar Grup Başkanvekilimize neden böyle söylüyorsun diye. İyi de asıl öbürüne kızmak lazım. Biz Parlamento’da kavga istemiyoruz. Herkes düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilsin. Gereksiz bir kavganın Parlamento’ya hiçbir kazanç sağlamayacağını ifade etmek isterim.”

Kemal Kılıçdaroğlu, Moskova’daki Suriye toplantısı için de şu ifadeleri kullandı:

“Bir uluslararası toplantı yapıyorsunuz. Cumhurbaşkanı, Dışişleri Bakanı, bakanlar orada. İki kişi daha var orada AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in ne işi var orada? Bu bir parti olayı mı? Bir de Mahir Ünal. Parti devleti dediğimiz budur. Devletin bütün sırlarına vakıflar. Ama Meclis’e gelince burada konuşmuyorlar. Ağrıma giden, Putin’in el işaretiyle buyrun gelin diye bizimkileri çağırması. Dışişleri Bakanı’nı görüyorsunuz ter basmış elindeki dosyayı yelleş gibi kullanıyor. Bir görüntü var, içimi acıtıyor. Kapıda beklerken birisi havaya, birisi kapıya bakıyor, birisi kravatıyla oynuyor. Hepsi sıkkın. Yapılan muameleyi görüyorlar. Haksızlık var, yanlış. İnsanlar aşağılanıyor. Hak ediyorlar mı; hayır. Bunu asla kabul etmiyoruz, asla doğru bulmuyoruz.”

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık