Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tavsiye

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tavsiye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kanal İstanbul Çalıştayı'nda konuştu. 'Erdoğan'a bir tavsiyem var' diyen Kılıçdaroğlu "TÜBİTAK sana bağlı bir kurum. 14 madde halinde tek tek bu projenin yanlış olduğunu savunuyor. Raporu Putin'e veya Trump'a göndereyim o sana göndersin. ÇED raporunu yerden yere vuruyor" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

-Türkiye açısından büyük sorunlar doğuracak bir olayı tartışıyoruz. Bir kişinin dayatması üzerine tartışıyoruz. Ailelerin öncelikleri vardır. Bir toplumun öncelikleri vardır. Bir devletin öncelikleri vardır. Bunlar planlamayla olur. Planı kim yapar o toplumun insanları, mühendisleri, ekonomistleri aynı liyakat erbabı olan kişiler bir toplumun önceliklerini belirlerler.

-Peki bu projenin önceliklerini kim belirliyor? 'Hayır ben bunu yapacağım' diyenler belirliyor. Kusura bakma yapamazsın. 

-21. yüzyılın Türkiyesi'nde kişi başı aylık geliri 673 liranın altında 8 milyon 642 bin kişi. 2019'un ilk 9 ayında elektrik borcunu ödeyemediği için elektriği kesilen aile 3 milyon 365 bin 784 hane ve burada oturan insanlar... 

-Yüzbinlerce kişi var, düşünün çöplerden geçinen. 17 yıldır tek başına bir ülkeyi yöneten iktidardan bahsediyoruz. İstedikleri gibi yönetenler istedikleri gibi bütçe yapanlar... Bu tabloyu Türkiye'yi oturup düşünmesi lazım. Bu tabloyu Türkiye'nin önüne koyan siyasi iktidarı Türkiye'nin oturup düşünmesi lazım.

-'Kanal İstanbul'a karşı çıkıyorsanız bizi ikna edeceksiniz' diyor Erdoğan. Bildiğim kadarıyla büyükşehir belediye başkanımız beyefendiyi davet etti. Ama gelmedi. Değerli arkadaşlarım Libya olayı konusunda 'neden asker gönderiyoruz?' dedik. BM barış gücü askeri göndersin. 

-Erdoğan TV'de şunu söylüyor: 'Kılıçdaroğlu böyle söyledi ne düşünüyorsunuz?' diye... Bu adam gerçekten ulusarası hukuku bilmiyor.

Erdoğan'a bir tavsiyem var. TÜBİTAK'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na verdiği bir rapor var. 14 madde halinde bu projenin ne kadar yanlış olduğunu savunuyorlar. 6 bin bilim insanının altında imzası var. TÜBİTAK sana bağlı bir kurum. 14 madde halinde tek tek bu projenin yanlış olduğunu savunuyor. Raporu Putin'e ve ya Trump'a göndereyim o sana göndersin. ÇED raporunu yerden yere vuruyor. 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık