Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a soru

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a soru

Medyadan edinilen bilgilere göre; Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle yayımladığı mesajında, “Türkiye olarak basın özgürlüğünden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimiz gibi, bu kavramın istismar edilmesine de içeride ve dışarıda ülkemiz aleyhine kara propaganda için kullanılmasına da asla müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Halk TV, KRT ve TELE 1’in ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Cumhurbaşkanı pozisyonundaki kişi, bir gazetenin ismini vererek, açıkça, ‘Bu gazeteyi almayın, ben de zaten okumuyorum’ diyebiliyor. Ne demek bu yani? Böyle bir ortamda basın özgürlüğünden nasıl söz edebilirsiniz?” dedi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık