Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu'ndan Bekir Coşkun sözleri

Kılıçdaroğlu'ndan Bekir Coşkun sözleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; toplantıdan önce Bekir Coşkun’un cenaze törenine katılan Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin açıklamalarından önce usta gazeteciyi andı.

“Bekir Coşkun, kalemini satmayan yiğit bir gazeteciydi. Düşündüğünü bir şiir tadında yazan bir gazeteciydi. Belli çevreleri ürküten bir gazeteciydi. Sadece insan haklarını değil canlı olan herkesin hakkını hukukunu savunan bir gazeteciydi.”

Kılıçdaroğlu’nun diğer açıklamalarından satır başları şöyle:

(KKTC Cumhurbaşkanlığı seçimleri) Hafta sonu KKTC’de yapılan seçimler sonrası göreve gelen Ersin Tatar’ı bir kez daha kutluyorum. Bu vesileyle Kıbrıs’a barışı getirmek için çabalayan rahmetli Bülent Ecevit’i de saygıyla anıyorum.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık