Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu: Yiğit insanlar bunu yapmazlar

Kılıçdaroğlu: Yiğit insanlar bunu yapmazlar

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bolu’da düzenlenen Millet Buluşması’na katıldı. Edinilen bilgilere göre; İmamoğlu’ndan sonra halka seslenen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

– Herkesin kimliğine, inancına, yaşam tarzına saygı duyacağım. 86 milyonun cumhurbaşkanı olacağım.

– Ayrımcılık bizim kitabımızda yoktur. Herkesi kucaklayacağız. Bu ülkeye adaleti getireceğiz. Bir kadın açsa, şiddete uğruyorsa, bir yerde işsizlik varsa adaletsizlik var demektir.

“SİZ KİM, MİLLİYETÇİLİK KİM?”

–  “Taşla sopayla değil sandıkla kazanacağız diyor” bir arkadaşımız. O korkakların işidir. Namuslu, yiğit insanlar bunu yapmazlar.

– Süleyman Şah türbesindeki bayrağımızı kim indirdi, topraklarımızdan kim kaçırdı? Siz kim, milliyetçilik kim! Bay Kemal Süleyman Şah türbesini kendi topraklarına getirecek. Bize kalkmışlar milliyetçilik edebiyatı yapıyorlar, siz kim, milliyetçilik kim!

– Ülkeyi, insanı sevmektir, halkın karnını doyurmaktır milliyetçilik. Kamplaşma değildir. Milliyetçilik ekonomiyi büyütmektir. Trump tehdit ediyor, “Senin mal varlığını alırım” diyor. Bay Kemal olsa “Araştırmazsan namertsin” derdi.

– Beraber yaşamamız, kutuplaşmaya son vermemiz lazım. Biz dünyayla rekabet edeceğiz. Birilerinin kapısına gidip para dilenmeyeceğiz.

"HESABINI SORACAĞIM"

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Adana Mitinginde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

-“Depremzede kardeşlerime söz verdim, onlar zaten vergilerini ödüyorlar, her türlü imkânları sağladılar, evleri yıkıldı, dükkânları yıkıldı, ahırları yıkıldı. Söz verdim; bütün evlerinizi, işyerlerinizi, ahırlarınızı depreme dayanıklı yeniden inşa edeceğim ve bir kuruş para almayacağım.”

-“Gençler; en büyük şikâyetiniz, mülakatta eleniyordunuz, onu kaldıracağız. Sanki Beyefendi yeni iktidara geliyor, o da söz vermiş, ‘Ben de kaldıracağım’ diye. Kaldırsana, elinden tutan mı var, illa benim söylemem mi gerekiyor?”

-“Türkiye düşündüğünüzden daha zengin bir ülke. Türkiye’de her şey var aslında. Sizler ekmek alırken vergi ödüyorsunuz. Musluğu açarken 4 çeşit vergi ödüyorsunuz. Elektrik düğmesine bastığınızda 5 çeşit vergi ödüyorsunuz. Yani herkes vergi ödüyor. Bu vergilerin nereye gittiği belli değil. Nasıl harcandığı belli değil. 5’li çetelere gidiyor, onlar da yurtdışına gönderiyorlar. 418 milyar dolar, 20 yılda götürdükleri para. O paranın tamamını alacağım, Türkiye’ye getireceğim ve sizlere vereceğim.”

-“Yeter artık, yiye yiye bitiremediler, Türkiye’yi tükettiler. Kim kul hakkı yediyse, hesabını verecektir, hiç endişe etmeyin bundan.”

-“Oylarımızı bölmeyeceğiz, sandığa gideceğiz ve birleşe birleşe kazanacağız. Size; demokrasiyi, özgürlüğü, ekmeği, aşı, işi getireceğim. Yolsuzluk yapanların da, burnundan fitil fitil getireceğim.”

-“Kapanan belediyeler var malum. Referandum yapacağız, halk istiyorsa belediyeyi açacağız. Küçük beldelerde, kasabalarda kapanan adliye binaları var. Adaleti vatandaşın ayağına götüreceğiz. Kapanan bütün adliye binalarını yeniden açacağız. Vatandaş gidecek; hakkını, hukukunu orada arayacak, başka bir yerde değil.”

-“İster beşli çete olun, ister elli beşli çete olun; kim kul hakkı yediyse, kim soyduysa, kim yiye yiye doymadıysa hepsinin hesabını soracağım.”

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık