Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den Kocaeli mitingi

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den Kocaeli mitingi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Milli İrade Meydanı'nda mitinge katıldı. İzmit'teki mitingde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sözlerine Nevruz Bayramı'nı kutlayarak, bu ülkeye birlikte "Demokrasi baharı"nı getirmek için mücadelede edeceklerini söyledi. Bu mücadeleyi çiftçiler, çocuklar, işsizler ve esnaf için yapacaklarını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, hep beraber, huzur içinde yaşamak için demokrasi baharını getirmeye kararlı olduklarını söyledi.

Huzurlu bir Türkiye için

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Hep beraber çok iyi olacağız, mutfaklar çok iyi olacak. Ne olacak? Yönetimler iyi olacak. Ne olacak? Mart'ın sonunu bahar. Hep beraber huzurlu ve mutlu bir Türkiye için, güzel bir Türkiye için her evde bereketin olduğu bir Türkiye için caddelerinde, fabrikalarında, parklarında güler yüzle dolaşan insanların olduğu güler yüzlü Türkiye için beraber mücadele edeceğiz." 

Türkiye'nin yeni bir vizyona ihtiyaçı var

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasına Nevruz Bayramını kutlayarak başladı. Üreten bir Türkiye için bir vizyona ihtiyaç olduğunu söyleyen İYİ Parti Lideri Akşener şöyle devam etti: "Tarımın, esnafın, sanayinin, üreten bir Türkiye haline dönmesi için bir vizyona ihtiyaç var. Bu vizyon ise üreten ekonomi vizyonudur. Teknolojiyi getirip, sanayimizi bu yüksek teknolojiyle harman edip, yüksek teknoloji satan bir ekonomi anlayışını Türkiye'de ortaya koymak gerekir. O zaman Kocaeli Üniversitesi'nden mezon olan gençlerimiz iş açarlar, iş bulurlar ve ihracat yaparlar. Kendine yeten sonra da ihracat yapan bir Türkiye ile cari açıkta kapanmış olur. Böyle Türkiye kendine yeten bir ülke haline gelir."

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen miting sonunda, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Akşener, "Millet İttifakı'nın" Kocaeli'deki belediye başkan adaylarıyla vatandaşları selamladı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık