Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu: Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada

Kılıçdaroğlu: Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan’ın 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararının ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

“Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!”

Edinilen bilgilere göre; Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında; 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimine ilişkin açıklama yaptı. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi sandığa!”

"Montajcı Sahtekar"

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün TRT ortak yayınındaki “Kandil’dekilerle bu şekilde ama montaj, ama şu, ama bu… Video çekimlerini yaptılar. PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler” sözlerine tepki gösterdi. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Erdoğan’ın söz konusu sözlerinin yer aldığı yayın görüntülerini paylaşan bir hesabı alıntılayarak “montajcı sahtekar” notuyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk tur öncesinde düzenlediği mitinglerde; CHP Genel Başkanı Kemal ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun ‘Haydi’ isimli kampanya videosuna montaj ile eklenen terör örgütü PKK’nın görüntülerini yurttaşlara izlettirmişti.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, daha sonra yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı:

“Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin”

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık