Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu: Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız

Kılıçdaroğlu: Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından saat 05.50’de yayınladığı mesaj şöyle:

“Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu felaketi en az hasarla atlatmak için dua ediyoruz. Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız.”

"Yaşanan Bu Felaketi Bir An Önce Atlatmak İçin Tüm Gücümüzle Hazırız"

Edinilen bilgilere göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından büyükşehir belediyeleri başta olmak üzere arama kurtarma faaliyetlerine katılmak için hazır olduklarını açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından saat 06.39’da yaptığı açıklama şöyle:

"Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Kilis, Elazığ ve Adıyaman Valilerimiz ile görüştüm. Belediye Başkanlarımız ekipleriyle, tüm gücüyle milletimizin yanında. MYK üyelerimizle toplantı halindeyiz, bu felaketi birlikte atlatacağız."

Kılıçdaroğlu’ndan Deprem Bölgesindeki Valilere “Geçmiş Olsun” Telefonu

Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve pek çok ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya ve Elazığ Valileri ile Mersin ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanlarını telefonla aradı. Deprem bölgesindeki son durum hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu “tüm imkanlarımızla milletimizin yanındayız” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Deprem Felaketinin Yaşandığı Bölgenin Yerel Yöneticileriyle Görüştü

Kılıçdaroğlu, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Hatay, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanları ile Adıyaman, Elazığ, Malatya, Osmaniye, Kilis Belediye Başkanlarını telefonla aradı. Deprem felaketi sonrası bölgedeki durum hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu ayrıca, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ile de görüşerek, enkaz altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesi için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık