Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Nisan 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu: Siyaseti bırakmadım

Kılıçdaroğlu: Siyaseti bırakmadım

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay sonrası ofisinde yürüttüğü çalışmalarla, gündemi takip ettiğini söyledi, "15-20 günde bir akademisyen grubuyla Türkiye’nin ve dünyanın sorunlarını konuşuyoruz" dedi. 

Edinilen bilgilere göre; Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaların bir bölümü şöyle:

‘Siyaseti bırakmadım. Her gün vatandaşlarla, ziyarete gelenlerle görüşüyorum. Belli konularda daha derinlikli düşünmeye zamanım var. 15-20 günde bir felsefeciler ve sosyologların da aralarında olduğu bir akademisyen grubuyla Türkiye’nin ve dünyanın sorunlarını konuşuyoruz, değerlendiriyoruz. Gazetelere makaleler yazıyorum, analizler yapıyorum. Çocuklarla, torunlarla zaten hep beraberiz. Selvi Hanım’la da tiyatroya gittik bir-iki kez.

Sade vatandaşla devlet arasındaki bağ hırpalandı. Tek kişiye bağlandı her şey. Sadece seçim güvenliği konusunda değil hiçbir alanda güvenli ortam yok. Bir ülkede bir yargıç, nasıl karar vereceğini saraydan gelecek bir telkine göre ayarlıyorsa o ülkede güvenli ortamdan söz edemeyiz. Ülkede hukuk yok. Ama bütün bunlara rağmen asla umutsuz olmayacağız. Türkiye’nin ülkedeki hukuksuzluğa son verecek büyük birikimi, potansiyeli var. Halkı bu konuda ikna etmek gerekiyor. Burada görev de siyasetçiye düşüyor. Bu konuda da samimi olunması gerekiyor."

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık