Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu: Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin!

Kılıçdaroğlu: Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin!

İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı. Bomba bıraktıktan sonra kaçan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir gece yapılan operasyonla Küçükçekmece'de yakalandı. Ayrıca kadına yardım ve yataklık edenler de gözaltına alındı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör saldırısı sonrasında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu vatandaşlara seslendi

Çukurova Belediyesi önünde düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine CHP Lideri Kılıçdaroğlu yaptığı kısa konuşmada herkese sandığa gidip oy kullanma çağrısında bulunarak şunları söyledi:

* “Sizden sadece bir şey istiyorum, sadece bir şey. Sandığa gideceksiniz, sandık gelecek oy kullanacaksınız. ‘Bugün gitmesem de olur, oy kullanmasam da olur.’ sakın demeyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Her bir oyunuzun demokrasi açısından çok ama çok büyük yararı var.

* Oy kullandığınız zaman demokrasi, güzellik, kadın erkek eşitliği, temiz bir çevre, güçler ayrılığı ilkesi gelecek. Oy kullandığınız zaman özgürce tweet atabileceksiniz. Oy kullandığınız zaman özgürce eleştirebileceksiniz ve oy kullandığınız zaman Türkiye’de Cumhuriyet tarihine altın harflerle bir sonucu yazdıracaksınız, hep beraber Türkiye’ye demokrasiyi getireceksiniz.

* O nedenle sakın ola ki seçim sırasında ‘Yahu bu sefer de gitmeyeyim, oy kullanmayayım.’ demeyin. Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin.”

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık