Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu: Şahıs Nass diye bize hikaye anlatsın!

Kılıçdaroğlu: Şahıs Nass diye bize hikaye anlatsın!

TBMM’de partisinin grup toplantısında, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın dün açıkladığı dövize endeksli mevduat planına tepki gösterdiği açıklamanın bir kesitini sosyal medyada paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Saray yine öyle bir adım attı ki; garibanlar parası olanları fonlayacak, hem de dolar üzerinden. Sonra şahıs Nass diye bize hikaye anlatsın. Faizin dik âlâsını getirdi" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmayı hatırlattı. Açıklamalarının bir kesitini sosyal medya hesabından paylaşan CHP lideri, videoda şu sözlerine yer verdi:

“İKİNCİ KEZ BEYTÜLMALE EL UZATTILAR”

* Bu ülkeye yapılan kötülükler yetmedi. Asla yapılmaması gereken bir işi bunlar bir daha yaptılar. İkinci kez beytülmale el uzattılar. Birinci kez neydi? 128 milyar dolardı. Açıkça ifade edeyim; beytülmalle kumar oynuyorlar. Devletin Hazine'siyle kumar oynanmaz. O Hazine'de 84 milyonun alın teri vardır.  Hazine'de olmayan bir parayla garanti verdiler, dün yaptıkları buydu.

“BU ORGANİZE KÖTÜLÜĞÜ YOK EDİNCEYE KADAR MÜCADELE EDECEĞİM”

* ‘Din bunu emrediyor' diye diye gizli faizin dik alasını uyguladılar. Garibanın, döviz sahibini fonladığı saçma sapan karanlık bir dünyaya götürdüler Türkiye'yi. Garibanın sırtından faizi teşvik ettiler. Hem de dolar garantili olarak… Nas bunun neresinde, sormamız lazım.

* Bir organize kötülükle karşı karşıyayız. Ama milletime sözümdür, namus sözümdür, boyun borcumdur; bu organize kötülüğü yok edinceye kadar mücadele edeceğim.

“SARAY ÖYLE BİR ADIM ATTI Kİ…”

Kılıçdaroğlu videoyu, “Saray yine öyle bir adım attı ki; garibanlar parası olanları fonlayacak, hem de dolar üzerinden. Sonra şahıs Nass diye bize hikaye anlatsın. Faizin dik alasını getirdi!” notu ile paylaştı.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık