Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Nisan 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu: Kapanan Hatay Havalimanı’nı onarıyoruz

Kılıçdaroğlu: Kapanan Hatay Havalimanı’nı onarıyoruz

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından belediye başkanlarıyla birlikte deprem bölgesine giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  arka arkaya açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Büyükşehir Belediyeleri’nin deprem bölgelerine yardımlarını paylaşarak “Gelsinler tutuklasınlar” ifadelerini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in tweet’lerini alıntılayan Kılıçdaroğlu, “Kapanan Hatay Havalimanı’nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar. Arkadaşlarım limana müdahale ediyor. Gelsinler tutuklasınlar. Binlerce TIR yardımla halkımızın yanındayız. Gelsinler tutuklasınlar. Biz bu enkazı kaldırırız” ifadelerini kullandı.

“ALLAH AŞKINA NE OLUR, VİNÇ LAZIM BİZE”

CHP lideri, Adana ve Hatay’ın ardından Kahramanmaraş’a geçti.

Bir vatandaş Kılıçdaroğlu’nun yanına gelerek, “Allah rızası için, kardeşim… Kardeşim… Dozer lazım bize, kepçe lazım, vinç lazım! Kardeşim 3 gündür enkazda Damla Apartmanı’nda. İki yeğenim var, iki kardeşim var, vinç lazım bize! Allah aşkına ne olur, vinç istiyoruz. Vinç olmadığı için yapamıyorlar Allah rızası için! Başınızdan savmayın ne olur” diyerek yardım istedi.

Kılıçdaroğlu, “Ekipler başında, buradaki arkadaşımız Ankara’dan gelen kurtarma ekibinin başında. Bütün iş makineleri var. Bir arkadaşımıza daha söyledik sizinle beraber ilgilenecekler” yanıtını verdi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık