Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu: Erdoğan artık kontrol edilen kişidir

Kılıçdaroğlu: Erdoğan artık kontrol edilen kişidir

Değişim rüzgarlarının hızla estiği CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, iki haftalık aranın ardından partisinin grup toplantısında konuştu. Edinilen bilgilere göre; Kılıçdaroğlu açıklamasından satır başları şöyle:

(TİP Hatay Milletvekili seçilen Can Atalay’ın hâlâ tahliye edilmemesi)

– 50 günü geçti. Nasıl bir dünyada, nasıl bir ülkede yaşadığımızı daha güzel bir örnek göstermez herhalde. Yüksek Seçim Kurulu, “Vekil adayı olabilirsin” diyor. Vekil seçiliyor. Tutuklusunuz, mahkum değilsiniz ve dışarı çıkarılmıyorsunuz.

– Numan Kurtulmuş’a seslenmek isterim. Bir TBMM Başkanı, yasalara aykırı şekilde hapiste tutuluyorsa ve kendisi girişimde bulunmuyorsa TBMM’nin itibarını ayaklarının altına alıyor demektir. Kurtulmuş’a çağrı yapıyorum. Artık TBMM Başkanı, karar alırken, saraydan irade almamalı.

(Merdan Yanardağ’ın tutuklanması)

– Bir gazeteci, televizyoncu, yazar. Neden içeride? Hangi gerekçeyle içeride? Yedi gündür tutuklu. Bir komisyon ve avukatlardan oluşan komisyon oluşturduk. Ziyaret edildi. Bir gazeteciyi tutuklamak hangi aklın işidir? Önce bekliyorlar, sonra troller devreye giriyor, suçlamalar yapılıyor. Savcılar harekete geçiyor. Bunları Türkiye’de yaşıyoruz, akıl alır gibi değil.

(AİHM kararı gereğine rağmen Osman Kavala’nın serbest bırakılmaması)

– Osman Kavala tam 2 bin 72 gündür özgürlüğünden mahkum edildi. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin kararı var, suçsuzdur diye. Türkiye’de iki ayrı mahkeme tahliye ve beraat için karar verdi. Ama kararları takan kim! Neden içeride?

(Hapiste sağlık sorunlarıyla boğuşan emekli generaller)

– 75, 80, 85 yaşında eski komutanlar içerideler. Genelgeyi takan yok. İnsanda biraz adalet duygusu kırıntısı olur.

(Hükümetin ekonomi politikaları)

– Bu ülkeyi borç batağına sürükleyenler, Batı’nın tefecileri tarafından teslim alındı. Onlar Hazine Bakanı’nı, Merkez Bankası Başkanı’nı tayin eder hale geldiler. Bu kabul edilemez bir tablo. Uluslararası tefeciler bakan atıyorsa, Merkez Bankası’na başkan atıyorsa ciddi bir beka sorunu vardır.

– Erdoğan kontrol eden değil artık kontrol edilen kişidir. Uluslararası tefecilerin kontrol ettiği ve yönlendirdiği kişidir. Düne kadar ‘Faizi artırmayacağım’ diyen kişiye tükürdüğünü yalatmak da bu uluslararası tefecilerin görevleri arasında olmuştur.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık