Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarından ne istedi?..

Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarından ne istedi?..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çanakkale Biga ilçesi gezisi sırasında yerel seçimler öncesinde başkan adaylarına çağrıda bulundu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, adaylardan iki şey istedi. Kılıçdaroğlu'nun Biga ziyaretinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle yaşam merkezinde yaşlıları ziyaret etti. CHP Lideri daha sonra kreşteki çocuklarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, Biga Belediyesi'nin toplu açılış töreninde bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi:

Vatandaş fatura ödemekle uğraşıyor

"Enflasyon oranları açıklandı. Şu anda enflasyon yüzde 6 oldu. Enflasyonun ve bütün zamanların faturası halka kesiliyor. Şu anda her şeye zam geldi. Mercimekten, tütünden, samana kadar. Yalnızca zam gelmeyin çiftçinin ürettiği ürünler, emekli, memur ve işçinin maaşı oldu. Şimdi bunlar fatura ödemekle uğraşıyorlar. Çanakkale'de bir kadın beni yolda çevirerek, bana dedi ki 'Bizi bu zamlardan kurtarın.'

Her kuruşun hesabını verin

Ben bizim belediye başkanlarından iki şey isterim: Ayrım yapmadan herkese eşit şekilde hizmet yapacaksınız. Biz de vatandaşları ötekileştirmek yoktur. İkincisi: Harcadığın paranın  her kuruşunu halka, millete hesabını vereceksin. Şu anda herkes huzur ve refah içinde yaşamalı. Bunu yolunu da bizim belediye başkanlarımız yapacak. Diğer belediye başkanlarına benzemez bizim belediye başkanlarımız. Biz namuslu siyasetin olması için her ortamda konuşuruz ve savunuruz."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık