Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu başkanlarla buluştu, yerel seçim startını verdi!

Kılıçdaroğlu başkanlarla buluştu, yerel seçim startını verdi!

CHP Belediye Başkanları Toplantısı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarından yerel seçimlerde ittifak olmayacakmış gibi hazırlık yapmalarını istedi.

Edinilen bilgilere göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı parti genel merkezindeki toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçları değerlendirildi ve 31 Mayıs 2024'te yapılacak yerel seçimlere ilişkin hazırlıkla ele alındı.

Toplantı öncesi Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gazetecilerin sorusu üzerine, Türkiye ve parti için her şeyin çok güzel olacağını belirterek, "Bütün sorunları parti aşar, Türkiye de aşar ama bunun öncüsü CHP olur. Türkiye'de olumsuzun aşılmasının öncüsü de CHP olur, her zaman olduğu gibi." dedi.

"İTTİFAK OLMAYACAKMIŞ GİBİ HAZIRLANIN"

Partisinin belediye başkanları toplantısında konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Hazırlıklarınızı, şttşfak olmayacakmış gibi yapın, olursa bizim için artı olur" dediği öğrenildi.

CHP'de yerel seçimlere yönelik ilk kapsamlı toplantı Genel Merkez'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katıldığı toplantıya CHP'li tüm il, ilçe ve belde belediye başkanları katılırken, 36 belediye başkanı mazeret bildirerek toplantıya gelmedi.

Toplantıda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Ekrem İmamoğlu ile bazı belediye başkanları da söz alırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da belediye başkanlarına önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritasına yönelik uyarılarda bulundu.

Kılıdaroğlu'nun ayrıca belediye başkanlarından belediyelerin ekonomik ve sosyal projelerini ön plana çıkarmalarını, vatandaşın cebine dokunacak projelerin de halka iyi anlatılmasını istediği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık