Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kılıçdaroğlu, Akşener'le görüştü

Kılıçdaroğlu, Akşener'le görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüştü. İYİ Parti ziyaretinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu kapıda İYİ Parti'nin genel başkan yardımcıları Lütfü Türkkan, Aytun Çıray ve Koray Aydın karşıladı. Daha sonra iki lider İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in odasına geçerek burada basın mensuplarına tokalaşarak poz verdiler. İki liderin görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşti. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Akşener basına kısa bir açıklamada bulundular.

Türkiye'nin sorunlarını konuştuk

İlk açıklamayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptı. Kısa konuşmasında, böyle bir ziyaretinden yapılmasından dolayı CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden Akşener, şunları söyledi: "Bu nezaket ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Fikir alışverişinde bulunduk. Türkiye'nin sorunları olan ekonomik ve siyaset hakkında konuştuk."

Demokrasi için sandıklara sahip çıkmalıyız

Daha sonra CHP Lideri Kılıçdaroğlu da, İYİ Partinin kurultayını kutlayarak konuşması başladı ve şöyle konuştu: "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyarette bulunduk. Başarılı ve güzel bir kurultay yaptılar. Az önce kendileri de ifade ettiler zaten, nezaketin hep önemli olduğunu söyledi. Nezaket biraz daha öne çıkmalı, siyaset biraz gerinlikten arınması lazım. Tabii ki düşüncelerimiz farklı olabilir ama sonuç hepimiz Türkiye'nin selameti için çalışıyoruz ve halkın öne çıkarak hakemlik yapmasını istiyoruz. Gerginliklerin biraz unutulması gerekiyor. Hatta gerginlik ortamının yok olması gerekir. Sayın Başkan ve parti yöneticileri sohbet ederken Türkiye'nin gündemindeki meseleler tabii ki ortaya çıkıyor. Doğal olarak tabii ki o sorunları nasıl çözülür, neler yapabiliriz diye konuştuk. 2019 seçimlerinde seçim güvenliğini düşüncelerimizi karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak neler yapmamız gerektiğini birbirimize aktardık. Tüm arkadaşlarımın inanmasını istiyorum, 2019 seçimlerinde, sandığı sahip çıkacağız. Herkes oy kullanmak için sandığı gitmeli. Tüm sandıklara sahip çıkalım ki bu ülkeye demokrasiyi getirelim. Bu demokrasi mücadelemizi hep birlikte yapmalıyız."

Editör:

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık