Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kendisini kandıran sevgilisini pompalı tüfekle öldürdü

Kendisini kandıran sevgilisini pompalı tüfekle öldürdü

19 yaşında olan Yeter A., kendisini evlenme vaadi ile kaçırarak taciz etmeye çalıştığı Muhammet Yıldırım'ı bağ evinde pompalı tüfekle vahşice öldürdü. 19 yaşındaki kızın sözleri ise olay yarattı.

Kendisini evlenme vaadi ile kaçırdıktan sonra taciz etmeye kalkan Muhammet Yıldırım'ı portakal bahçesindeki boş ev içerisinde pompalı tüfekle öldüren 19 yaşındaki Yeter A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde 25 yaşındaki bir gencin sır dolu ölümü kafaları karıştırdı. İddialara göre 25 yaşındaki Muhammet Yıldırım kız kardeşi Fatma Y. ve arkadaşı Şükrü D. ile birlikte kız arkadaşı Yeter A.'yı bir araç ile Kozan'dan aldı. 4 kişi birlikte Işıklı Mahallesi'nde eski bir portakal bahçesindeki eve gittiler. Şükrü D. yiyecek alma bahanesiyle evden ayrılırken, Fatma Y.'yi ise imam nikahlı eşi Ahmet Y. aldı ve Yeter A. ile Muhammet Yıldırım bu esnada baş başa kaldılar.

Pompalı Tüfekle Vurdu

Yıldırım kız arkadaşı Yeter A.'ya amacının evlenmek olduğunu söyleyerek kaçırdığını ve bulundukları evde yatak ve ihtiyaçları olacak her türlü malzemeyi getirdiklerini söyledi. Bu esnada ikili arasında kısa bir tartışma yaşandı. Yıldırım otomobilinde bulunan av tüfeğini alıp eve dönünce tartışma daha da alevlendi. Bu esnada korkuya kapılan Yeter A. kendisini taciz ettiği iddiasıyla 'korkutmak amacıyla' Yıldırım'a ateş açtı. Sol kasığından yara alan genç adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Yeter A. ile Şükrü D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık