Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kemal Kılıçdaroğlu: Yönetilemeyen Türkiye

Kemal Kılıçdaroğlu: Yönetilemeyen Türkiye

CHP lideri Kılıçdaroğlu, edinilen bilgilere göre; Twitter hesabından “Yönetilemeyen Türkiye” başlığıyla yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yönetilemeyen Türkiye! Bu yıl sadece Temmuz ve Ağustos aylarında kur korumalı mevduat sahiplerine 410 milyar TL ödenecek. Bu rakam Ocak-Temmuz döneminde devletin tahsil ettiği tüm ÖTV gelirleri toplamından (408 milyar TL) fazla... Yani KKM saçmalığı olmasa tüm mallarda ÖTV'yi sıfırlamak mümkün olabilirdi. Saray devleti, bir avuç varsıla çalışıyor."

“Saray Devleti, Rus Ordusunun Baskın Yaptığı Türk Gemisine Dair Neden Bir Açıklama Yapmamıştır?”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şükrü Okan adlı Türk Gemisi’ne Rus ordusu tarafından yapılan baskına ilişkin kamera görüntülerini değerlendirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Rus askerleri tarafından Şükrü Okan adlı Türk Gemisine Karadeniz’de yapılan baskının görüntüleri, Rusya Savunma Bakanlığı tarafından basına dağıtılmış ve halkımız ancak bu şekilde gelişmeden haberdar olmuştur. Saray Devleti konuya dair herhangi bir açıklama yapmamıştır. Neden?"

"Deprem Vergisi" Olarak Alınmaya Başlanan ve Toplanan Bağışlar Nerede?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 99 depreminin 24. yıl dönümünde iktidara seslenerek, "17 Ağustos depreminin ardından yaralarımızı bir an önce sarmak ve gerekli tedbirleri sağlamak için deprem vergisi" olarak alınmaya başlanan ve toplanan bağışlar nerede?" diye sordu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Afetlere karşı hazırlıklı olmak ve gerekli tedbirleri almak devletin asli görevlerindendir. 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden geçen onca yıla rağmen ülkemizin doğal afetlere karşı halen hazırlıksız olduğunun en vahim sonucunu maalesef 6 Şubat’ta büyük bir acı içinde yaşadık. 17 Ağustos Depremi'nin yıldönümünde, depremde ve diğer afetlerde yitirdiklerimizi hüzün ve rahmetle anıyor, aynı acıların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Saray Devletine soruyorum: 17 Ağustos depreminin ardından yaralarımızı bir an önce sarmak ve gerekli tedbirleri sağlamak için "deprem vergisi" olarak alınmaya başlanan ve toplanan bağışlar nerede?"

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık