Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kemal Kılıçdaroğlu, istedikleri kadar iftar atsınlar

Kemal Kılıçdaroğlu, istedikleri kadar iftar atsınlar

31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Eyüpsultanlılarla buluştu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu. Eyüpsultan'da Emel Bilenoğlu. İki oğlu, üçüncüsü ben Kemal Kılıçdaroğlu. Bir de dördüncüsü Canan Kaftancıoğlu. İstanbul'da hep beraber mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Sevgimizi yüreğimizde taşıyoruz

Eyüpsultan'da halka hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla birlikte yarınları inşaa edeceklerini belirterek, "Kavga etmeyeceğiz. Kardeşçe yaşayacağız. Kimseyi kötülemeyeceğiz. Bizim yolumuzda güzellik ve adalet var. Bizler güzellikleri, insan sevgimizi yüreğimizde taşıyoruz. İstedikleri kadar iftar atsınlar, kötülükleri yapsınlar." dedi.

Eyüpsultan'ın kapılarını size sonuna kadar açacak

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu'nun herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağını söyleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi: "Tüm amacımız daha güzel bir Eyüpsultan. O sizlere çok güveniyor. Sizlerin oyları ile daha güzel ve huzurlu Eyüpsultan'ın kapılarını size sonuna kadar açacak. Ben kendisine çok güveniyorum, sizler de güvenin. Eyüpsultan'da Emel  Bilenoğlu, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu. İki oğlu, üçüncüsü ben Kılıçdaroğlu. Bir  de dördüncüsü Kaftancıoğlu. İstanbul için hep beraber mücadele ediyoruz.  Dertleriniz, sorunlarınız var biliyorum. İşsizlik sorunu var, mutafakta yangın var biliyorum. Bunları aşabiliriz. Mücadelemiz demokrasi mücadelesidir. Sandığa giderek oylarımızı vereceğiz."

Tüm dünyaya tanıtacağız

"Mübarek bir mekandayız" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bu güzellikleri bütün dünyaya tanıtacağız. Onu da yapacak tek kişi Emel Başkan. Onu size sizi de Allah'a emanet ediyorum." şeklinde konuştu.

Emel Bilenoğlu'nun konuşması

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu'da yaptığı konuşmasında, "İşsizlere iş bulacağım. Madde bağımlılığına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Ben de sizler gibi yaşa takılanlardanım. Onların da oylarını istiyorum. Tüm dostların, tüm annelerin, tüm kadınların oylarını istiyorum" diye konuştu.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık