Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kaymakam Önder Bakan Radyo Beşiktaş'ta birlik ve beraberlik mesajı verdi

Kaymakam Önder Bakan Radyo Beşiktaş'ta birlik ve beraberlik mesajı verdi

CANLI YAYINI KAÇIRANLAR İÇİN YAYIN TEKRARI TIKLA DİNLE

Radyo Beşiktaş'ın canlı yayın konuğu Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan oldu. Saat 13.00'te başlayan Beşiktaş Medya Grup İmtiyaz Sahibi İsmail Baştuğ'un yönettiği programda, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan geçtiğimiz günlerde yapılan "Huzur Toplantıları" ve Beşiktaş hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Program büyük ilgi gördü

Canlı yayınlanan ve büyük ilgi gören programda, Kaymakam Bakan Önder, Beşiktaş'ta 2 ay önce göreve başladığını, bu süre zarfındaki çalışmalar hakkında geniş bilgi verirken, yaptıklarının yanı sıra yapacakları projeler hakkında da Beşiktaşlılara hitaben bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın güvenliği için çalışıyoruz

Beşiktaş Kaymakam Önder Bakan radyo programında öncelikle yapılan "Huzur Toplantıları" hakkında bilgi verdi. Radyo Beşiktaş'ta yayınlanan program büyük ilgi gördü. Programı hazırlayan ve sunan Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ile yaklaşık bir saat süren yayın sırasında merak edilen tüm konularına değindiler. Bu yapılan toplantıların Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ve tüm ekiple birlikte Beşiktaş'ın güvenliği için devam edeceğini açıkladı. "Huzur Toplantılarına" vatandaşlarının katılımlarının beklenenden büyük olduğuna değinildi ve tüm soru ve şikayetleri kayıt altına alındığı, çözümlenmesi yolunda adımların atıldığı kaydedildi. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, canlı yayında sonuçlarında yakın zamanda iletişim kanalları vasıtasıyla kamuoyuyla paylaşılacağına ve de "Huzur Toplantılarının" bundan sonra ki sürecinin belirleneceğini söyledi. Ayrıca Beşiktaş Medya Grup yayınları ve Radyo Beşiktaş'ta da yapılacak olan canlı yayın vasıtasıyla Beşiktaşlıların tümüne ulaşmayı hedeflediklerini ve konuda yapılan işbirliğinin çok değerli olduğunu kaydetti.

Kapımız da gönlümüz de açık

Bu konuların dışında ele alınacak bir çok konu hakkında da vatandaşlara sürekli bilgi verileceği amaçlarının halka dokunmak ve halkla birlikte sorunların üstesinden gelmek olduğunu vurgulayan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, kapılarının 24 saat açık olduğunu da tekrarladı.

Beşiktaşlılara birlik mesajı verdi 

Yapılan "Huzur Toplantılarında" Beşiktaş kentlisinin isteklerini ve sorunlarını dinlediklerini söyleyen Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "Madde bağımlılığı, trafik sorunu, güvenlik ve Beşiktaş kentinin külterel yapısının değiştiğini şikayetlerini aldığını" açıkladı. Valelerle ilgili  bir çok şikayet aldıklarını belirterek, bu konuda da istediğii takdirde eğitim verileceğinin altını çizdi. Beşiktaş'ın kültür ve sanat merkezi olarak anılması gerektiğini kaydeden Önder Bakan, "Herkes barış ve dostluk içinde yaşaması için her türlü çabayı göstermeli" dedi. Kavganın kimseye faydası olmayacağını belirten Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, elbirliği yaparak, Beşiktaş kentini hakettiği seviyeye çıkarmaya çalışmak gerektiğinin söyledi. Bu konuda tüm yöneticiler ve yetkililer dahil olmak üzere herkesin üzerine düşen görevi laiki ile yapması gerektiğini kaydetti.

Huzurlu bir Beşiktaş için buradayız

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, yapılan "Huzur Toplantılarının" devam edeceğini, Beşiktaşlılara huzurlu ve güvenli yaşamaları için 24 saat görevlerinin başında olduklarını söyledi. Polis merkezleri, güvenlik güçleri ve bekçiler dahil olmak üzere Beşiktaş'ın huzur ve güvenli bir ortamda olması için çalıştıklarını belirten Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "Kapımız ve kalbimiz her zaman açık" şeklinde konuştu.

Sürekli iliteşim içinde olacağız

İsmail Baştuğu'un sunduğu programda Kaymakam Önder Bakan, yapılan bu program nedeniyle teşekkür ederken, Beşiktaşlara da radyomuz aracıyla "Huzur Toplantılarına" katılan katılmayan herkese teşekkür etti. Sürekli iletişim içinde olunacağının mesajını da verdi.

Editör:

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YEREL SEÇİMLERE DOĞRU!.. İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU BEŞİKTAŞLILARA SORDUK!..

yukarı çık