Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartal Yuvası’nın Mobil Tırı Barbaros Meydanı'nda

Kartal Yuvası’nın Mobil Tırı Barbaros Meydanı'nda

Lisanslı ürünleri taraftarlarla buluşturan Kartal Yuvası’nın mobil tırı, çok özel bir kampanya ile 2 Aralık Pazartesi gününe kadar Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda taraftarlara hizmet verecek. Beşiktaş'ın 2018-19 sezonu yetişkin formaları, ‘Beşiktaş Forması Eskimez’ ve ‘Omuz Omuza Kartal Yuvasına’ diyerek Kulüb'e destek olmak isteyen Büyük Beşiktaş Taraftarı’nı Kartal Yuvası’nın mobil tırı bekliyor.

Taraftarlar, 2018-19 sezonu yetişkin formalarını 189 TL yerine 99 TL’ye, iki adet formayı ise toplam 159 TL’ye satın alabilirler.

Beşiktaş JK resmi web sitesinde yaptığı açıklamada "Büyük Beşiktaş Taraftarı’nı 2 Aralık Pazartesi gününe kadar Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda bulunacak Kartal Yuvası mobil tırına bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık