Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

‘Karakartal’ın İzinde Beşiktaş’ ziyarete açıldı

‘Karakartal’ın İzinde Beşiktaş’ ziyarete açıldı

Beşiktaş JK’nin yakın zamanda hayata geçirdiği geçirdiği ‘Karakartal’ın İzinde Beşiktaş’ Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda seçilen fotoğraflar, Beşiktaş JK Müzesi’nde sergiye açıldı. Kulübün ve semtin köklü kültürünü konu edinen fotoğraflar, Başkan Fikret Orman’ın da katıldığı özel bir sergiyle ziyaretçilerle buluştu.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Karakartal’ın İzinde Beşiktaş’ Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Toplam 145 fotoğrafın değerlendirildiği yarışmada; 3 Başarı Ödülü, 3 Mansiyon Ödülü olmak üzere toplamda 6 fotoğraf ödüle değer görülürken 17 fotoğraf da sergilenmeye hak kazandı.

‘Karakartal’ın İzinde Beşiktaş’ fotoğraf yarışması sergisi 20 Ekim 2019 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

VIP koltuk ve kombine bilet hediye

Yarışma kapsamında; Rasim Rasimoğlu, Erdem Kaya ve Gürsel Egemen Ergin başarı ödüllerinin sahibi olurken, Egemen Ön, Sertaç Serez ve Ufuk Akarı mansiyon ödüllerini kazanan isimler oldu. “Başarı Ödülü” kazanan katılımcılar Vodafone Park’ta 1 sezon boyunca geçerli olmak üzere VIP Koltuk, “Mansiyon Ödülü” kazanan yarışmacılar sezonluk kombine bilet ile ödüllendirildi.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun desteği ile hayata geçirilen yarışmanın jürisi; Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu, Profesör Mehmet Bayhan, Fotoğraf Tarihçisi Engin Özendes, Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Karlıova ve Mehmet Turgut’tan oluştu. Bu kapsamda, Beşiktaş’ın tarihi dokusu, sosyal ve kültürel yaşamı, semt sakinlerinin taraftar olarak profili ve gündelik hayatın içindeki Beşiktaşın ve taraftarın semt ve ilçe ile ilişkisini belgeleyen fotoğraflar değerlendirildi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık