Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kan kaybetti haberlerine Kaftancıoğlu'ndan cevap paçavralar

Kan kaybetti haberlerine Kaftancıoğlu'ndan cevap paçavralar

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Akşam ve Takvim gazetelerine ağar göndermelerde bulundu. Kaftancıoğlu'nun ilçe başkanlıkları seçimlerinde sıkıntıya düştüğünü söyleyen Akşam ve Takim gazetesindeki haberlere karşın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu şu açıklamalarda bulundu: "Biri Akşam, diğeri Takvim konu anlaşılmıştır. Dağılabiliriz. Görünen o ki, hortumları kesilince, yeni hortum arayışına girmişler. Bilmedikleri ise CHP örgütleri böyle paçavralarla dizayn edilen / ettirilen başka yapılara benzemez. Gerçek yürüyor ve onu hiç bir şey durduramaz."

Canan Kaftancıoğlu'nun tepki gösterdiği haber şöyle:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun desteklediği adaylara karşı, Maltepe’de Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın desteklediği Ali Cengiz Erol, Ataşehir’de Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin desteklediği Celal Çıplak, Büyükçekmece’de de Hasan Akgün’ün destek verdiği Hüseyin Remzi Gökbulak ilçe başkanı seçildi. Esenyurt’ta da Kaftancıoğlu’nun açık destek sunduğu Duran Keleş karşısında Hüseyin Ergin’in seçilmesi sürpriz oldu.Ergin’e de Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un destek verdiği belirtiliyor. Bakırköy’de ise Başkan Bülent Kerimoğlu’nun 18 Ocak’taki seçimde aday çıkaracağı belirtiliyor. 

AKŞAM’ın CHP’ye yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Kaftancıoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki rekabet de ilçe ve il yönetimleri seçimlerinde kendini gösteriyor. İmamoğlu adına kurultay çalışmalarıyla eski Yerel Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ilgileniyor. AKŞAM’a bilgi veren CHP kaynakları, Şubat’ta yapılacak il başkanlığı seçimlerinde de benzer bir iç rekabet yaşanacağını belirttiler. Gökhan Günaydın ve FETÖ’den tutuklandıktan sonra cezaevinden yeni çıkan eski milletvekili Eren Erdem’in de adı kulislere fısıldanıyor. Günaydın’a Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay’ın destek verdiği de konuşuluyor. Ancak Kaftancıoğlu’nun karşısına en güçlü adayın Cemal Canpolat olacağı öne sürülüyor. Tamamlanan ilçe kurultaylarında da delege ağırlığının Canpolat’a yakın olduğu belirtiliyor.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık