Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kahraman şehit Ömer Halisdemir'in karar davası 19 Nisan'da

Kahraman şehit Ömer Halisdemir'in karar davası 19 Nisan'da

Şehit Ömer Halisdemir davasında nihai karar tarihi belli oldu. 15 Temmuz gecesinin kahramanlarından biri olan Ömer Halisdemir'in şehit edilmesi olayı ile ilgili olarak kararın 19 Nisan 2018 tarihinde açıklanacağı belirtildi.

15 Temmuz'un kahraman astsubayı Ömer Halisdemir'in vurulması ile ilgili olarak görülen davada nihai kararın ne zaman verileceği sonunda netlik kazandı. Sanıkların savunmalarının ardından mahkeme heyeti aldığı kararı açıkladı. Duruşma son olarak 19 Nisan tarihine ertelendi.

FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminde Gölbaşı'ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek isteyen darbeci General Semih Terzi'yi vurarak hainlerin planlarını bozan Ömer Halisdemir'in şehit edilmesi olayı ile ilgili olarak 18 sanık için dava sonunda görüldü.

Dava 19 Nisan'a Ertelendi

Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Cezaevi Kampüsü'nde görülen duruşmada sanıklar, yakınları ve avukatları da yer aldı. Davanın son celsesinde sanıklar ile birlikte avukatlarında savunmaları alındı. Mahkeme heyeti ise duruşmaya verilen ardından kararını açıkladı.

Dosya son olarak nihai kararın açıklanması için 19 Nisan 2018 tarihine ertelendi. Mahkemeye heyeti davanın sonunda tutuklu bulunan sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdiğini ilan etti.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık