Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İtirazlar devam ederken, Beşiktaş'ta mazbatalar alındı

İtirazlar devam ederken,  Beşiktaş'ta mazbatalar alındı

Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Rıza Akpolat ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı. Önümüzdeki günlerde görevlendirmelerin başlayacağı ve açıklanan projeler doğrultusunda çalışmaların hız kazanacağı öğrenildi. Görev teslim töreninin ise, Perşembe günü saat 10:45'te Beşiktaş Belediye Binasında yapılacağı bilgisi edinildi.

Öte yandan istanbul'da halen itirazlar devam ediyor. Beşiktaş'ta da dün itiraz yapılmış, ancak bilgi ve belge olmadığı gerekçesiyle itiraz ret edilmişti. Böylelikle Beşiktaş seçim sonuçları resmi olarak da onaylanmıştı.

REKOR OYLA SEÇİLMİŞ 29 CHP'Lİ ÜYE MECLİSE GİRMEYE HAK KAZANMIŞTI

Bilindiği gibi Rıza Akpolat CHP adına yüzde 73.06 ile Beşiktaş'ta yeni bir rekor kırarak Beşiktaş Belediye Başkanı seçilmişti. Rekor oyla seçilen Rıza Akpolat''ın ilk demeci "Karıncayı bile inciltmeyeceğiz" olmuştu.Ayrıca Rıza Akpolat geçmişin tozunu pasını kirini sileceğiz. Belediyenin kapılarını halka açacağız. İletişim ve katılıma önem vereceğiz. Şeffaf belediyecilik yapacağız. Kararları halkla birlikte alıp kenti birlikte yöneteceğiz" şeklinde oldukça iddialı sözler söylemiş ve kucaklayıcı bir dil kullanarak gönülleri kazanmıştı.

MAZBATALARINI ALDILAR FOTOĞRAFLA ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Mazbatalarını alan CHP'li meclis üyeleri şunlar:
Ferhunde Şirin, Sebahattin Öztürk, Fidan Aslan Eroğlu, Selçuk Sarıyar, İnan Güney, Esra Yenidünya, Fahrettin Çırak, Murat Aslan, Nazire Oylam Işık, Hasan Bozkurter, Devrim Alpaslan, Metin Selahattin Kabiloğlu, Önder Gedikli, Soner Karakuş, Cengiz Tatar, Numan Selim Bilgin, Numan Selim Bilgin, Suadiye Gizem Aksoylu, Erdem Merakoğlu Göksel, Yıldız Kaya, İlker Uluer, Akın Keskin, Turan Yel, Dijan Balkaroğlu Gürsoy, Riza Gül, Süleyman Kartal ile kontenjan adayları Mehmet Ali Tüy, İlker Özsalman, İsmail Selçuk Çuroğlu. 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık