Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İstifayı aday belirleme getirdi

İstifayı aday belirleme getirdi

CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi'nin istifa nedeni İstanbulun birçok ilçelerinde tepki olmasına rağmen bazı belediye başkan adaylarının değiştirilmemesi ve bu konuda görüşlerinin dikkate alınmaması olduğu belirtiliyor. 
Son olarak açıklanan adaylar ve değiştirilmeyen adaylar sonucu CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi'nin istifasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna verdiği konuşuluyor.
 
Aday belirlemeden dolayı rahatsızlık yaşadığı belirtiliyor

Diğer yandan; bir ara sosyal medyada CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif  Hamzaçebi'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından istifasının kabul edilmediği paylaşıldı. Ancak Hamzaçebi CHP Genel Sekreterlik görevinden istifa ettiğini ve bundan böyle sade bir CHP'li gibi partisine hizmet edeceğini resmi twitter hesabından paylaştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da istifa etmiş sonra vazgeçmişti

Bilindiği gibi bundan yaklaşık 10 gün önce de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu istifa etmiş, istifa ile ilgili bir de açıklama mahiyetinde bir mesajı resmi Twitter hesabından yayınlamıştı. Ancak daha sonra istifasını geri alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu görevine devam ettiğini duyurmuştu. 
CHP'de sular durmuyor

Bu durum siyasi çevrelerce günlerce tartışılmış ve CHP içinde de oldukça tepki almıştı. Ancak daha sonra adayların açıklanması ile birlikte sular durulmuştu. CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi'nin istifası ile birlikte yaşanan rahatsızlıkların tekrar gün yüzüne çıktığı belirtiliyor.  

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık