Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

16 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İşte CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı

İşte CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, beklenen açıklamayı yaptı. Cuma günü Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda sabah saat 10’da Cumhurbaşkanı adaylarının açıklanacağını söyleyen Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı adaylarının Türkiye’de yeni bir başlangıç olacağınız söyleyerek, bütün programlarını yaptıklarını ifade etti. Tezcan, 4 Mayıs Cuma günü saat 10’da Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacaklarını ve hazırlıklara başladıklarını söyledi. Tüm Türkiye’nin o gün öğreneceğini ve bütün vatandaşların da davetli olduğunu duyurdu.

Emekliye iki maaş ikramiye

Bakanlar kurulundan sonra açıklamalarda bulunan Başbakan Yıldırım hakkında konuşan Bülent Tezcan, Seçim telaşından dolayı AKP’nin açıkladığı telaş paketini, 2015 yılındaki CHP’nin seçim bildirgesinden esinlendiğini iddia etti. Özgün bir şeyler yapmak yerine, hazırda olanları bozarak aldığını ifade etti. Emekliye bin lira ikramiye vereceklerini açıklamalarını da eleştiren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, seçimler yaklaştığı için paniklediklerini iler sürdü ve CHP iktidarında emekliye aldıkları maaşlardan iki maaş ikramiye sözünü verdi.

Ayrıca, CHP’nin 2018 seçim bildirgesini açıkladıktan sonra telaşa kapılacaklarını ve karşı çıkacaklarını söyleyerek, memleketin batacağını söyleyecekler diyerek,  ‘Kendi harcamaları ile memleket batmaz iken, esnafa verilen para rahatsız edecek’ dedi. AKP’nin paketinin kandırmaca, oy toplama paketi olduğunu ifade eden Bülent Tezcan, verdikleri sözlerin gerçekleşmesini isteyenlerin 24 Haziran’da CHP’ye oy vererek iktidar yapmalarını istedi.

Başbakan Binali Yıldırım ne demişti?

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu sonrasında açıklamalarda bulunarak, emeklilere ikramiye verileceğini açıklamıştı. Buna göre, emeklilere Ramazan Bayramı’ndan önce bin TL ve Kurban Bayramı’ndan önce de bin TL ikramiye verilecek. Böylece emekliler senede iki kez ikramiye almış olacak.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık