Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İşte Başkan adaylığı hakkı kazanan ilk isim

İşte Başkan adaylığı hakkı kazanan ilk isim

Beşiktaş’ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Başkan Fikret Orman’nın aday olmayacağı seçimlerde, başkanlığa adaylığını koyacak isimler konuşuluyor. Bu isimler arasında Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı ön plana çıktı. Çebi ve Adalı dışında geçtiğimiz seçimde Fikret Orman'a rakip olan Hürser Tekinoktay'ın da en kısa sürede adaylığını açıklayacağı ifade edildi. Ancak bazı adayların, henüz yeterli imzaya ulaşamadığı da belirtildi.

300 imza ile başkanlığa adaylık hakkı kazandı

Beşiktaş Başkanlığı için adaylık hakkı kazanan ilk isim 300 imza ile İsmail Ünal oldu. Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk Ünal'ın adaylık için engel kalmadığını yazılı olarak tebliğ etti. Ünal, Beşiktaş Belediye Başkanlığı, 2002-2004 yılları arasında BJK Genel Sekreterliği de yaptı. İsmail Ünal, Beşiktaş Camiası tarafından başarılı bulunan ve sevilen biri.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık