Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İstanbul'da maske takmayanın cezası belli oldu

İstanbul'da maske takmayanın cezası belli oldu

İstanbul’da açık alanlarda maske kullanımının zorunlu hale getirilmesinin ardından bu kurala uymayanlara verilecek ceza da açıklandı. Valilik 'uygulama birliğinin sağlanması ve tereddütlerin giderilmesi için' cezanın 900 TL olarak belirlendiğini duyurdu. Edinilen bilgilere göre; Sağlık Bakanlığı Koronavirüs (corona virüsü) Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda İstanbul Valiliği ile İl Pandemi Kurulu tarafından alınan kararla İstanbul’da açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirilmişti.

Kararın ardından İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu fiyat belirlemek için dün akşam acil bir toplantı düzenledi.

900 LİRA OLARAK BELİRLENDİ

Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir başkanlığında yapılan toplantı sonrası İstanbul’da maske takmamanın cezası 900 TL olarak belirlendi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İlimiz genelinde uygulama birliğinin sağlanması ve tereddütlerin giderilmesi için maske kullanım zorunluluğuna aykırı hareket edenlere idari para cezasının 900 TL olarak takdir edilmesini tavsiye kararı alınmıştır” denildi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık