Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İki adaydan canlı yayın açıklaması

İki adaydan canlı yayın açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin tekrarı için AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'la ortak canlı yayına çıkan CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu program sonrası yaptığı açıklamada "Bu emeği geçen tüm medya kuruluşlarına, basın emekçilerine teşekkür ediyorum. Kararı İstanbullular verecektir." diye konuştu. CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu ile katıldığı ortak yayın sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, "Ekrem Bey çok şey anlattı da, ne yapacağını söylemeyi unuttu." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım'ın canlı yayın açıklaması

23 Haziran İstanbul seçimleri öncesi, dün akşam gerçekleşen ortak canlı yayında AK Parti'nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ilk kez karşı karşıya geldi. AK Parti'nin adayı Yıldırım, sosyal medya üzerinden programa ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gazeteci İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde düzenlenen tartışma programında bir araya geldi. Binali Yıldırım ortak yayın sonrası Twitter üzerinden yaptığı 2 paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Ekrem Bey çok şey anlattı da, ne yapacağını söylemeyi unuttu."

Yıldırım paylaşımlarının devamına "@KucukkayaIsmail moderatörlüğünde gerçekleştirilen canlı yayında Sayın Ekrem İmamoğlu ile İstanbul'u enine boyuna konuştuk. Bu güzel yaz akşamında yayında ve yapımda emeği geçen tüm emekçi kardeşlerime ve bizi izleyen siz sevgili İstanbullulara sonsuz teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayın açıklaması

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğu, AK Partili rakibi ile ortak yayına 17 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi. Yayın sonrası açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, "Bu emeği geçen tüm medya kuruluşlarına, basın emekçilerine teşekkür ediyorum. Kararı İstanbullular verecektir" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanlığı seçimlerinin yenileneceği 23 Haziran'a günler kala Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu ilk kez bir televizyon programında karşı karşıya geldi. İki aday, canlı yayında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Yayının ardından açıklama yapan CHP adayı İmamoğlu, "Umuyorum bu bir başlangıç olur. Bu emeği geçen tüm medya kuruluşlarına, basın emekçilerine teşekkür ediyorum. Kararı İstanbullular verecektir. Milletimiz iradesini 23 Haziran'da gösterecektir. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık