Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İBB ve Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi İnan Güney'e saldırı!

İBB ve Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi İnan Güney'e saldırı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Şubat ayı 3'üncü birleşimi Kovid-19 tedbirleri kapsamında Avrasya Gösteri Merkezinde gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre; Meclis 2'nci Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı'nın oturum başkanlığını yaptığı toplantıda gündem dışı konuşmaları yapıldı ve gündem maddeleri ele alındı.

Meclis toplantısında CHP Beşiktaş Meclis Üyesi İnan Güney, söz alarak konuştu. İnan Güney sert eleştirilerde bulunarak, 'Sizin siyasetiniz filmlerdeki zengin şımarık Ankara'daki dayısına güvenerek o güç sarhoşluğuyla yoksul çocuğu ezen şımarık çocuğun siyasetine benziyor. Filmin sonunda işçi çocuğu kazanacak yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlerde de kaybedeceksiniz' dedi.
İnan Güney'in konuşmasının üzerine AK Partili İmar Komisyonu Başkanı Yüksel Akyol ve bazı meclis üyeleri gündem dışına çıktığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Bunun üzerine İBB ve Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi olan CHP'li  İnan Güney'de konuşma sonrası AK Parti sıralarına tepki verdi. Yaşanan arbede zorlukla bastırıldı!.. AK Parti ve CHP'li üyeler, meclis kürsüsü önünde toplanırken oturumu yöneten Ömer Faruk Kalaycı, grup başkanvekilleri ve sözcülerinden üyeleri sakinleştirmelerini isteyerek oturuma 5 dakika ara verdi. Ortamın sakinleşmesinin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine devam edildi.

CHP Beşiktaş Meclis Üyesi İnan Güney, yaşanan olayla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunarak aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"İki yüzlü ve tutarsız siyasetlerini yüzlerine vurunca, verecek cevabı olmayan AK Partililer üzerimize saldırdı. CHP Grubu olarak Hak'tan ve Halktan yana hiçbir kavgadan kaçmadık. Hodri meydan."

 

Haber Videosu


Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık