Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Bükemediği eli öpecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Bükemediği eli öpecek

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Alibeyköy Lojistik Merkezi açılında açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre; son dönemlerdeki konuşmalarında sık sık seçmene yönelik  'oy yoksa hizmet yok' tehdidinde buşulanan Erdoğan'a gönderme yapan İmamoğlu şöyle konuştu: 

"BİZİ ENGELLEYEMECEKLERİNİ ANLADILAR"

"5 yıldır her işimize engel olmaya, aksatmaya, yavaşlatmaya çalışıyorlar. Biz sabırla ve kararlılıkla, cesaretle mücadele etmeye devam ediyoruz. O kadar cesuruz ki çünkü milletimizden güç alıyoruz.

Eninde sonunda kazanıyoruz. Kaybettiğimiz hiç bir ey yok. Zaman kaybedyoruz doğru ama yalana, talana ve milletimizin malına göz koyana fırsat vermiyoruz.
 
Tüm engelleri aşıyoruz çünkü haklıyız. Gücümüzü haktan, halktan ve hukuktan alıyoruz. Gücümüzü sevginizden, desteğinizden alıyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyeceklerini anladılar.

"BÜKEMEYECEKLERİ ELİ ÖPECEKLER"

31 Mart'tan sonra ne yapacaklar? O millete hava atan 'oy verirsen hizmet veririm' diyen anlayış ne yapacak? Milletin elini bükemeyeceklerini ve o bükemedikeri milletin elini öpmek zorunda olduklarını öğrenecekler. 

Milletin o güçlü elinin haktan, hukuktan ve adaletten ayrılmayan 16 milyon insanın eli olduğunu görecekler. 

31 Mart'tan sınra İstanbullaların iradesi karsında bu kör inatlarını bir kenara bırakacaklar. Milletle inatlaşamaycaklarını anlayacaklar ve bir anda bize, millete karşı çok değişecekler. 

Niye biliyor musunuz? Bir sonraki seçimde hangi renge bürünecekler onu kollayacaklar. 

Benim derdim bağcıyı dövmek değil İstanbul'luların sorunlarını çözmek. 5 yılda 25 yıla bedel iş yaptık. 10 yılda 50 yıla bedel iş yapacağız. 

MURAT KURUM'A 8 ADIM YANITI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Rakibinizin, 8 km yaptığınız ve İSKİ'nin elektrik faturalarını ödeyemiyor iddiası var. Sahnede 8 adım attı. Bu konuyla ilgili ne söyleyeceksiniz?” sorusuna İmamoğlu şu yanıtı verdi:

“ Ne söylememi bekliyorsunuz yani? Sadece şimdi açacağımız metrolar 20 küsur kilometre yani. Gelsin metro açılışında beraber adımlayalım isterse. Beraber bakalım  adımlayabilecek mi? Çok komik.8  kilometreyi 8  adımla mı? Öyle söylediler ben izleyemedim. İzleyemiyorum çünkü üzülüyorum adına. Sadece bir hafta, on gün sonra 18’inde ve yanılmıyorsam 13’ünde iki metro açılışımız daha var;  Ataköy-İkitelli, Çekmeköy- Sancaktepe- Samandıra. İkisi bile 20 kilometrenin üzerinde. Beklerim kendisini” yanıtını verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A MUĞLA YANITI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla'da yaptığı CHP’li büyükşehir belediyesinin projelerini  engellemek için her türlü girişimi yaptığı yönündeki açıklaması hatırlatılarak “Böyle bir şey mümkün mü?” sorusunun yöneltilmesi üzerine de İmamoğlu şunları söyledi:

“Mümkün olabilir mi? Düşünsenize şuradaki lojistik alanı taşıyacağız. Dünya güzeli bir yer yaptık burada. Yani konforlu, şık, işçi sağlığı, araç güvenliği, TEM otoyoluna birkaç dakika mesafede muhteşem bir tesis. Etrafında 65 bin metrekare yeşil alan yaptık.

Şuraya emniyet otogarını aylardır taşıyamıyoruz. Burası biteli 3.5-4 ay oldu. Yani bugün, yarın, bugün, yarın… Sabırla bekledik. Yani bugün burada söylediğim cümleler; kaymakamlık, valilik, bakanlık adına söylediğim cümleler, yani sabır taşının çatladığı an cümleleri.

Açılışını yaptık. 2-3 tüccar geldi, yerleşti. Onlar çözemeyecek ama bizim itibarlı esnafımız, tüccarımız yavaş yavaş buraya gelip kendi iş işini çözecek, öyle düşünüyorum. Kamuyla kimse mücadele etmeye kalkmasın.

Arkamızda hukuk var. Biz binlerce örnek anlatırız. Muhtemelen benim bütün cümlelerimi birebir kopyalayarak Sayın Cumhurbaşkanı bundan sonra aynı cümlelerle propaganda yapacak ama tutmaz.”

"YARI BÜTÇEYLE İKİ KAT İŞ YAPIYORUZ"

İmamoğlu, Kurum’un “İsrafı bitirdik deyip 175 milyon tabelalara harcadıları” açıklamasıyla ilgili de “Bitirdik, bitirdik. Biz israfı bitirdik. Yarı bütçeyle iki kat iş yapıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık