Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

“Her zorluğu aşacağız”

“Her zorluğu aşacağız”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin seçimi kazanmasının ardından yönetime giren Erdal Torunoğulları, göreve geldikten sonraki 7 günlük süreç hakkında özel açıklamalarda bulundu. Oldukça zor bir dönemden geçtiklerini belirten Erdal Torunoğulları, "'Bu işin zorluğu bilerek geldik, taraftarımızın desteğiyle de üstesinden geleceğimize inanarak geldik. Onlar yanımızda olduğu sürece her zorluğu aşacağız" diye konuştu.

Torunoğulları siyah beyazlı kulübün genel durumu hakkında da şunları söyledi: "Daha geleli bir hafta oldu. Sürekli çözüm üretmeye çalışıyoruz ama hemen bir günde düzelecek bir durumda değiliz. Büyük bir sabır ve öz veri gerekiyor. Biz öz veriyi gösterirken, taraftarlarımız da sabrı gösterecek. Yeni bir yönetim anlayışı olarak 'Ben' değil 'biz' anlayışındayız. Taraftarımızın gücüyle, birlik beraberlik içinde 'biz' hep beraber bu sorunları aşmaya çalışacağız."

“Bizim en büyük transferimiz taraftarımız”

Galatasaray derbisindeki gibi taraftar desteği olduğunda bambaşka bir hava yakaladıklarını anlatan Torunoğulları, "Göreve geldikten sonra hemen transfer soruyorlar, ben de diyorum ki; 'bizim en büyük transferimiz taraftarımız'. Önce onları kazanacağız, bütünlük içinde hep beraber bu zorluğun üstesinden geleceğiz. Braga maçında protestolar da oldu. Ama 2 gün sonrasında taraftarımızın müthiş desteği ve takımla bütünleşmesiyle derbiyi kazandık" ifadesini kullandı.

Torunoğulları şöyle devam etti: "Burada taraftar desteği çok önemli. Futbolcuları protesto etmekten ziyade şu zamanda destek olmak çok önemli. Kendi sahamızda taraftar baskısını rakiplere hissettirdiğimiz zaman puan kaybetmeyeceğimiz bir hava yakalayabiliyoruz. Bunu Galatasaray maçında yaptık, diğer maçlarda da aynı desteği istiyoruz. Önümüzde uzun bir lig süreci var ve taraftarımız her zaman yanımızda olmalı."

“Önemli bir galibiyetti”

Torunoğullarıen çok ihtiyaçları olan şeyin seri galibiyet olduğunu belirtip "Sakat futbolcularımızın takıma katılmasıyla daha geniş bir kadromuz olacak. Birkaç maç kazanarak galibiyet serisi yakalamamız gerek. Antalya maçından başlayarak seri galibiyetler alırsak G.Saray zaferinin önemi daha iyi anlaşılır" şeklinde konuştu.

Braga ve G.Saray maçları öncesinde yaşanan gelişmelerden söz eden Torunoğulları, "Futbolcularımızla bire bir görüşmeler yapıp desteğimizi hissettirmeye çalıştık. Onlar da bu çabaları karşılıksız bırakmadı ve derbide galip geldiler. Derbi galibiyeti olmasının yanında oyuncuların güven kazanması açısında da önemli bir galibiyetti" dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık