Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hayatımda hiçbir zaman aklım fikrim parada olmadı

Hayatımda hiçbir zaman aklım fikrim parada olmadı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde gerçekleştirilen “Türkiye’de Gençlik ve Siyaset” konferansından önce basın mensuplarının sorularına açıklamalarda bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında söylediklerini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi.

Niçin katiller, rahatça Türkiye’ye girip çıktılar?

“Hayatımda hiçbir zaman aklım fikrim parada olmadı” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gayet basit bir soru sorduğunu ifade ederek, Kaşıkçı cinayetinin işlendiğinin istihbarat örgütü, emniyet ve Cumhurbaşkanlığı tarafından bilindiğini söyledi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı’na, cinayeti işleyen katillerin rahatça Türkiye’ye gelip, cinayeti işledikten sonra rahatça yurt dışına çıkmalarına niçin izin verildiğini sorduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, katillerin tutuklanmamasının bir gerekçesi olduğunu ve neden yurt dışına çıkmalarına izin verildiğini sordu.

İzmir programı iptal edildi

CHP’nin İzmir’de düzenleyeceği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılacağı açıklanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı, iptal oldu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık