Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

16 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hastane alevler içinde yandı!

Hastane alevler içinde yandı!

İstanbul’daki bir hastanede çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Gaziosmanpaşa’daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çıkan yangında, çatıdan yükselen ateş ve dumanın bir süre sonra binanın dış cephesini de sarması sonucu hastalar başka hastanelere gönderildi. Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınabildi.

Gaziosmanpaşa’daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi alev alev yandı, hastanede bulunan hastalar ve çevrede sakinleri korku dolu dakikalar yaşadı.  Çıkan yangından dolayı hastanenin bir bölümü kül olurken,  hastane çevresine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi geldi.  İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışırken, bir yandan da hastane görevlileriyle birlikte hastanede bulunan hastaların çevredeki hastanelere sevk edilmesine yardımcı oldu. Yangında can kaybı yaşanmadı ancak, dumandan etkilenen vatandaşlar başka hastanelerde tedaviye alındı.

VALİ VASİP ŞAHİNDEN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, hastanede yaşanan yangınla ilgili yaptığı açıklamalarda, vatandaşlardan hastane geliş ve gidiş yolunu kapatmamalarını rica ederek, yangının kontrol altına alındığını, yangının binanın dışında olduğunu ve can kaybının da yaşanmadığını bildirdi.

BELEDİYE BAŞKANI KONUŞTU

Yangınla ilgili açıklama yapan Gaziosman Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise, içerideki tüm hastaların dışarıya çıkarıldığını belirterek, yangının sEbebinin bilinmediğini söyledi.

BAŞBAKAN YILDIRIM GEREĞİNİN YAPILACAĞINI SÖYLEDİ

Başbakan Binali Yıldırım’da Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde yaşanan yangınla ilgili yaptığı açıklamada, hastaların başka hastanelere nakledildiğini ve olaydan etkilenen kimsenin olmadığını açıkladı. Ayrıca olay yerine onlarca ambulansın gönderildiğini de belirten Yıldırım, yangının çıkış nedeninin inceleneceğini ve her hangi bir ihmal var ise gereğinin yapılacağını söyledi.

CUMHURBAŞKANI YANGIN HAKKINDA BİLGİ ALDI

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yangınla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan , Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ı arayarak bilgi aldı.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık