Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Güven ortamı başarıyı getirdi

Güven ortamı başarıyı getirdi

Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ, "Göreve geldiğimizden beri takıma bir güven verdik. Hep beraber olumlu bir ortam sağladık ve bu ortam da bize başarıyı getirdi" dedi. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Kayserispor’u 4-1’lik skorla yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli yönetici, ligde 5 maçta 5 galibiyet almaları sebebiyle mutlu olduklarını belirterek oyuncularla özel olarak ilgilendiklerini söyledi. Kocadağ, “Adem Ljajic’le bizzat kendim yakından ilgileniyorum. Hemen hemen her gün sohbet edip onu motive ediyorum. Biz, her maça takım olarak gidiyoruz. Göreve geldiğimizden beri takıma bir güven verdik. Hep beraber olumlu bir ortam sağladık ve bu ortam da bize başarıyı getirdi. Kasımpaşa ve Fenerbahçe mücadeleleri bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı. Oyuncuların ödemelerinde bir sorun olmadığını belirten Kocadağ, “Futbolcuların alacaklarını sorunsuz bir şekilde ödüyoruz” sözlerini sarf etti.

Prim sisteminde değişim

Siyah-Beyazlı yönetim, A takımda uygulanan prim sistemini değiştirdi. İlk olarak Galatasaray maçında uygulanan sisteme göre her derbi için 50 bin TL prim ödenmesi kararlaştırılmıştı. Daha sonra 2 maç üzerinden 50 bin TL prim belirlenerek oyunculara açıklandı. Yeni sistem, oyuncuların yüzünü güldürürken Kasımpaşa ve Fenerbahçe karşılaşmalarının da kazanılması halinde 50 bin TL prim dağıtılacak. Ödemelerin maçlardan hemen sonra yapıldığı bildirildi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık